facebook_pixel

Peter Jihde: Jihdes Diabetes – En match för livet

189,00 kr

Köp Peter Jihdes bok NU så bidrar vi DUBBELT till forskning!

Du får en fantastiskt bra bok som inte bara handlar om diabetes. Peter Jihde skriver öppet och mycket personligt om sitt liv. Han har gjort fantastiska intervjuer med bl.a. Molly Sandén och Pär Zetterberg. I boken finns även recepten Peter fotat på instagram-kontot Jihdes Diabetes. Och visste du att Peter spelat tennis med Björn Borg, Mats Wilander och Jonas Björkman?

Med anledning av Världsdiabetesdagen har vi specialpris och skänker dubbelt till Diabetesfonden under hela november.

I lager

Artikelnr: 4003 Kategorier: ,

Beskrivning

Jihdes diabetes – en match för livet” är skriven av Peter Jihde och hans fru Karin Jihde. I boken berättar Peter Jihde öppet och mycket personligt om sitt liv, både kring diabetes och utanför. Peter säger ”Det är ju hela familjens diabetes” och tar upp hur det påverkar familjen. Peters fru Karin har skrivit ett långt avsnitt om att vara anhörig.

Peter har även intervjuat andra om deras diabetes. Bland annat finns en intervju med Molly Sandén. Både Molly och Peter fick det ungefär samtidigt och har hanterat den på lite olika sätt. Men den intervjun som jag kanske gillar allra mest är den med Pär Zetterberg, en av Sveriges främsta fotbollsproffs. Peter har lyckats få alla han intervjuar att berätta öppet om sin diabetes och det känns som en förmån att få läsa dem.

I boken finns också recept, som ni som följer Peter på Instagram kommer att känna igen. Det finns en snabbkurs i diabetes, som är bra för vänner och anhöriga att läsa.

Peter Jihde fick diabetes typ 1 i slutet av 2012 och det uppmärksammades mycket i media. Peter arbetade då på TV4, som programledare och sportjournalist, och han gör det än idag. Peter är gift med Karin och i familjen finns flera barn.

Mer information

Vikt 0.7 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Peter Jihde: Jihdes Diabetes – En match för livet”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *