Typ 1 Diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna – Diabetes bok

369,00 kr

Nu är våra böcker signerade av författaren Ragnar Hanås!

Vi tror det här kan vara världens bästa diabetesbok och rekommenderar den varmt.

Boken innehåller i princip allt du behöver veta om typ 1 diabetes och är skriven så att den även går att använda som uppslagsbok. Vad gör du om hen med diabetes är sjuk eller hur fungerar kolhydraträkning?

Alla med typ 1 diabetes i familjen borde ha den här boken hemma!

Den här är den 7:e upplagan som är uppdaterad 2018.

I lager

Artikelnr: 4002 Kategori:

Beskrivning

Typ 1 Diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna – världens bästa diabetes bok?

Diabetes boken Typ 1 Diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna är skriven av Ragnar Hanås. Ragnar Hanås är barnläkare med specialisering på diabetes vid Uddevalla Sjukhus och Norra Älvsborgs Länsdelssjukhus (NÄL). Han vill att vi som har typ 1 diabetes själva eller är föräldrar eller anhöriga ska bli våra egna experter på diabetes.

Vi på Diabetic Designed tror att Ragnar Hanås diabetes bok ”Typ 1 Diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna” kan vara världens bästa diabetes bok. Den innehåller det mesta vi behöver veta om Typ 1 diabetes hos barn men funkar lika bra för vuxna.

Boken är tydligt indelad i olika kapitel, och det är lätt att hitta det ämne du behöver veta mer om. Vi hittar i princip allt man kan behöva veta om typ 1 diabetes hos barn. Hur fungerar kroppen med insulin, varför man får högt eller lågt blodsocker och vilka sorters insulin finns det? Boken innehåller även mer praktiska avsnitt om kolhydraträkning, insulinpumpar, injektionsteknik och inte minst hur man hanterar diabetes vid sjukdom. Boken är också uppdaterad med modern teknik för blodsockermätning.

Använd gärna Typ 1 Diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna som en uppslagsbok.

Typ 1 Diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna – i detalj

Med typ 1 diabetes i familjen behöver du kunna mer om typ 1 diabetes än vad genomsnittsdoktorn kan för att förstå och kunna ta hand om sjukdomen på ett bra sätt. Modern forskning visar hur viktigt det är med lägre genomsnittligt blodsocker som mäts som HbA1c. Ett lägre HbA1c minskar risken för komplikationer senare i livet. I den här boken får du bra tips som hjälper dig att uppnå detta i praktiken.

Den här är den 7:e upplagan av Typ 1 Diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna som är uppdaterad 2018 med de senaste rönen inom medicin, teknik och forskning.

ISBN 978-91-975120-8-4

Mer information

Vikt 0.99 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Typ 1 Diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna – Diabetes bok”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *