Diabetesdagbok – Gröna paketet (6 böcker)

259,00 kr

Vill du också ha en diabetesdagbok som är lätt att använda? Som har gott om utrymme för många blodprov, egna kommentarer och kommunikation med t.ex. förskola/skola? Då gillar du förhoppningsvis vår diabetesdagbok!

Den fungerar lika bra oavsett om du använder penna eller pump, om du kolhydratsräknar eller utgår från normaldoser.

Diabetesdagboken ryms i Diabetic Designeds diabetesväskor.

I det här paketet ingår 6 böcker, 2 vardera i omslagen Bladmönster, Fjärilar och Grön diabetesdagbok. För din och miljöns skull är boken Svanenmärkt.

I lager

Artikelnr: 3010 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Diabetesdagbok – Gröna paketet

Det här är 7:e upplagan av Diabetic Designeds Diabetesdagbok. I vår diabetesdagbok finns gott om utrymme för egna kommentarer och möjlighet att kommunicera med exempelvis skola och förskola. Diabetesdagboken räcker en månad och ryms tillsammans med penna i Diabetic Designeds diabetesväskor och specialväskorna för Omnipod.

Grundidén är en enkel diabetesdagbok med gott om utrymme för många blodsockervärden, insulindoser och egna kommentarer.

På första uppslaget skriver man in grunduppgifter, t.ex. dina eller ditt barns kontaktpersoner (föräldrar, partner eller de man väljer), information om insulintyp. Där finns också en tabell för kolhydraträkning, för korrektionsdoserna. För de som inte kolhydraträknar finns en tabell för normaldoser. Det finns även en tabell för att kunna ange den normala basaldosen för pumpanvändare.

På bokens framsida finns plats att skriva namn, år och månad. Det gör det lätt att hitta rätt dagbok om man letar bakåt i tiden.

På baksidan av diabetesdagboken finns en text som berättar att personen har diabetes och vad man kan göra om personen får lågt blodsocker. Och det viktigaste, att ringa efter ambulans, om personen blir medvetslös.

Varje uppslag räcker en dag, med gott om utrymme för egna tester och kommunikation med skola och förskola. Vi har kompletterat tabellen med korrektionsfaktor för kolhydraträkning och liksom tidigare finns möjlighet att skriva in dagens insulindoser.

Diabetesdagboken säljs i halvårspaket som innehåller 6 böcker. Varje bok räcker i en månad, med ett uppslag för varje dag. För din och miljöns skull är boken Svanenmärkt.

Vår diabetesdagbok finns i 6 fina omslag, som går att torka av med fuktig trasa på utsidan. Dagboken går även att köpa i som Årspaket (12 böcker, bäst pris per bok), Testdagbok  (1 ex) och som blandade färger i olika halvårspaket (6 böcker).

Övrig fakta: Vikt ca 50 gram och mått ca 14,8*10,5 cm (vilket motsvarar A6).

Mer information

Vikt 0.40 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Diabetesdagbok – Gröna paketet (6 böcker)”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *