Armmuddar för CGM från Pumpwear – MEDIUM

399,00 kr

Jättefina armmuddar för CGM – stl medium

Vi har fått in superpraktiska och sköna armmuddar, som gör det lika lätt att läsa av din CGM som att kolla klockan. Muddarna är mjuka och sköna och håller CGM:en bra på plats. Producerade av Pumpwear, som även har gjort bruksanvisning på Youtube här!

Din CGM:en lägger du i fickan med plastfönster. Touch-skärmar fungerar tvärs igenom plasten, vilket gör armmuddarna till en bra förvaring för mobilen också.

Storleken är medium, ca 20-25 cm, och passar de flesta tonåringar och vuxna.

 

Nollställ

Beskrivning

Armmuddar för CGM vid diabetes

Använd våra superpraktiska armmuddar för CGM och gör den lättillgänglig. Armmuddarna är i tyg, har lågt vikt och har en ficka med genomskinlig plast, med plats för CGM, mobil eller annat till din diabetes du vill ha lättillgängligt. OBS! Även touch-skärmar fungerar genom plasten, därför är armmuddarna även bra för mobilen.

Armmuddarna är välsydda i syntettyg och lite elastiska. Tyget är riktigt mjukt och skönt. Armmuddar för CGM finns i svart tyg eller tyg med supercoola dödskallar på svart botten. De svarta armmuddarna är i vuxenstorlek och de med dödskallar är för barn.

Här finns en video från Pumpwear om hur man använder armmuddarna:

Eller se direkt på Youtube här!

Mer om CGM

Med en CGM, eller kontinuerlig blodsockermätare, kan du följa hur ditt blodsocker förändras med tiden.CGM:en visar både värdet i realtid och kurvan för hur det har sett ut en tid tillbaka. Det går att se kurvor för ungefär ett dygn tillbaka, men för längre tid är det bra att ladda över värdena till en dator.

En viktig funktion i CGM är att apparaten kan larma, vid för lågt och högt blodsocker. För föräldrar till barn med diabetes, som inte känner om blodsockret sjunker kan en CGM som larmar ge ett nytt liv.

CGM är idag oftast sladdlös, dvs sensorn skickar signaler till en handenhet utan sladd. Eftersom handenheten numera räcker upp till ca 6 meter (kolla alltid i verkligheten, t.ex. kan väggar bromsa) kan ofta föräldrarna ha den i sitt sovrum, även om barnet sover i ett rum intill.

En annan bra funktion i CGM är att apparaten även kan larma om blodsockret sjunker eller stiger snabbt. Genom att få ett larm tidigt kan man få färre insulinkänningar och / eller färre väldigt höga världen.

Genom att ha din CGM i våra armmuddar är det lika lätt att kolla blodsockervärdet som att se på klockan.

 

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Storlek

, ,