Midjeband Comfy Pump Blå

319,00 kr

Superfina och välsydda Comfy pumpband är ett bekvämt och skönt midjeband med ficka för insulinpump. På natten lyser de flesta insulinpumpars display genom pumpbandets tyg. Vill du även se insulinpumpens display under dagen rekommenderar vi Midjeband Comfy Pump Ezy View – finns i svart eller beige.

Comfy pumpband är enkelt att ta på och av, som man tar på sig underkläder eller tröjor. Många använder midjeband på natten och ett annat system för sin insulinpump under dagen. Midjebandet går att tvätta i tvättmaskin på 30 grader skongång.

Köp minst 3 Comfy pumpband (i valfri modell) så får du 15% rabatt!

Använd rabattkod: 15 % comfy flerpack

Här i variation Blå.

Finns i storlek XS – XL. Mät omkretsen där du vill att pumpbältet ska sitta, t.ex. runt midjan eller på höften.

Storlek motsvarar:
X-small: 47-55 cm
Small: 55-65 cm
Medium: 65-85 cm
Large: 85-100 cm
X-large: 100-140 cm

Nollställ
Artikelnr: 6b219d75118d Kategorier: , ,

Beskrivning

Midjeband Comfy pump Blå är en skön och mycket bekväm bältesficka för pump som passar både barn och vuxna. Midjebandet är enkelt att ta på och av, man tar på sig det som man tar på underkläder eller en tröja. Många använder midjeband på natten och annan system för hur man bär sin insulinpump under dagen. Midjebandet går att tvätta i tvättmaskin på 30 grader skongång.

Midjeband Comfy pump Blå skaver inte

Materialet som är i lycra/nylon sitter slätt och tight kring midjan utan kardborreband, hakar eller dragkedjor. Det är ett extremt skönt och bekvämt midjeband som inte skaver.

Midjeband Comfy pump Blå perfekt i mörker

Om insulinpumpen har tillräckligt stark belysning lyser displayen rakt igenom materialet i mörker. Det betyder att

I mörker behöver man inte ta ut pumpen utan man ser rakt igenom materialet. Det är perfekt på natten alltså.

För de pumpar där bakgrundsdisplayen inte har tillräckligt starkt ljus rekommenderar vi varianten Ezy View, med en ficka av mesh där insulinpumpens display syns. Du hittar dessa här i antingen svart eller beige (på vissa ställen kallad nude).

Svart:
https://diabeticdesigned.se/butik/diabetesfodral/midjeband-comfy-pump-ezy-view-beige/

Beige:
https://diabeticdesigned.se/butik/diabetesfodral/midjeband-comfy-pump-ezy-view-svart/

Storlekstabell Midjeband Comfy pump Blå

Midjeband Comfy pump finns i storlek XS – XL.

OBS! Mät omkretsen där du vill att pumpbältet ska sitta, t.ex. runt midjan eller på höften.

Storlekarna motsvarar omkretsen:
X-small: 47-55 cm
Small: 55-65 cm
Medium: 65-85 cm
Large: 85-100 cm
X-large: 100-140 cm

Om Diabetes Ezy

Diabetes Ezy är ett australienskt företag grundat av Elissa Renouf. Hennes man diagnosticerades med typ 1 diabetes kort efter de fick sitt första barn. Två av Elissas farbröder, men inte hennes pappa, hade också typ 1 diabetes. Trots det fick de beskedet att det endast var 5 % risk för deras barn att drabbas av typ 1 diabetes.

Elissa och hennes man har idag fem barn. Tyvärr har fyra av dem drabbats av typ 1 diabetes, de första tre med ett års mellanrum vardera medan den äldsta drabbades ungefär fem år senare.

Redan 2004, när hennes första son drabbades av typ 1 diabetes, startade Elissa företag för att utveckla färgglada, coola och praktiska produkter för att underlätta diabetes. Midjeband Comfy pump är en av Diabetes Ezys produkter.

Mer information

Vikt 0.11 kg
Storlek

, , , ,