Midjeband Comfy Pump Ezy View Svart

289,00 kr

Midjeband Comfy Pump Ezy View är en mycket bekväm bältesficka för pump, med mesh-ficka för att insulinpumpens display ska synas tydligt genom tyget. Displayen syns alltså både på dagen och under natten. Här i variation Svart.

Finns i storlek XS – XL. Mät omkretsen där du vill att pumpbältet ska sitta, t.ex. runt midjan eller på höften.

Storlek motsvarar:
X-small: 47-55 cm
Small: 55-65 cm
Medium: 65-85 cm
Large: 85-100 cm
X-large: 100-140 cm

Nollställ
Artikelnr: 97fc9b260a90 Kategorier: , ,

Beskrivning

Midjeband Comfy Pump Ezy View Svart är en skön och mycket bekväm bältesficka för pump som passar både barn och vuxna. Midjebandet har en mesh-ficka för att insulinpumpens display ska synas tydligt. Displayen syns alltså både på dagen och under natten.

Midjebandet är enkelt att ta på och av, man tar på sig det som man tar på underkläder eller en tröja. Många använder midjeband på natten och annan system för hur man bär sin insulinpump under dagen. Midjebandet går att tvätta i tvättmaskin på 30 grader skongång.

Midjeband Comfy Pump Ezy View Svart skaver inte

Materialet som är i lycra/nylon sitter slätt och tight kring midjan utan kardborreband, hakar eller dragkedjor. Det är ett extremt skönt och bekvämt midjeband som inte skaver.

Midjeband Comfy Pump Ezy View Svart – displayen syns alltid

Den stora fördelen med Comfy Pump Ezy View Svart är att insulinpumpens display alltid syns genom det tunna mesh-tyget.
Om man bara vill se pumpens bakgrundsdisplay under natten är oftast den vanliga varianten av Midjeband Comfy Pump tillräcklig. Det finns i många fina färger och mönster.

Svart:
https://diabeticdesigned.se/butik/diabetesfodral/midjeband-comfy-pump-svart/

Blå:
https://diabeticdesigned.se/butik/diabetesfodral/midjeband-comfy-pump-blue/

Storlekstabell Midjeband Comfy Pump Ezy View Svart

Midjeband Comfy Pump Ezy View Svart finns i storlek XS – XL.

OBS! Mät omkretsen där du vill att pumpbältet ska sitta, t.ex. runt midjan eller på höften.

Storlekarna motsvarar omkretsen:
X-small: 47-55 cm
Small: 55-65 cm
Medium: 65-85 cm
Large: 85-100 cm
X-large: 100-140 cm

Om Diabetes Ezy

Diabetes Ezy är ett australienskt företag grundat av Elissa Renouf. Hennes man diagnosticerades med typ 1 diabetes kort efter de fick sitt första barn. Två av Elissas farbröder, men inte hennes pappa, hade också typ 1 diabetes. Trots det fick de beskedet att det endast var 5 % risk för deras barn att drabbas av typ 1 diabetes.

Elissa och hennes man har idag fem barn. Tyvärr har fyra av dem drabbats av typ 1 diabetes, de första tre med ett års mellanrum vardera medan den äldsta drabbades ungefär fem år senare.

Redan 2004, när hennes första son drabbades av typ 1 diabetes, startade Elissa företag för att utveckla färgglada, coola och praktiska produkter för att underlätta diabetes. Midjeband Comfy pump är en av Diabetes Ezys produkter.

Mer information

Vikt 70 kg
Storlek

, , , ,