Myabetic Brandy Diabetesryggsäck Kopparröd

1 399,00 kr

Myabetic Brandy Diabetesryggsäck är en supersnygg, välsydd och praktisk ryggsäck där ytterfacket är speciellt anpassat för dina diabetestillbehör. Det andra facket är stort och rymligt, och rymmer allt som du annars behöver ha med dig. Längden på axelbanden går att anpassa vilket gör att diabetesryggsäcken passar både vuxna och barn. Brandy är den perfekta väskan för dig som annars har händerna fulla.

Köp Myabetic Brandy Diabetesryggsäck som en lyxig present till dig själv eller varför inte ge bort i present? 

OBS! När du köper Myabetic Brandy blir väskan fraktfri, då gränsen för fraktfritt överskrids.

I lager

Artikelnr: 6117 Kategorier: ,

Beskrivning

Myabetic Brandy Diabetesryggsäck är en supersnygg, välsydd och praktisk ryggsäck där ytterfacket är speciellt anpassat för dina diabetestillbehör. Det andra facket är stort och rymligt, och rymmer allt som du annars behöver ha med dig. Längden på axelbanden går att anpassa vilket gör att diabetesryggsäcken passar både vuxna och barn. Brandy är den perfekta väskan för dig som annars har händerna fulla. Köp Myabetic Brandy Diabetesryggsäck som en lyxig present till dig själv eller varför inte ge bort i present? 

Specifikation Myabetic Brandy Diabetesryggsäck Kopparröd  

Myabetic Brandy Diabetesryggsäck Kopparröd är tillverkad i veganskt läder och har lyxiga detaljer i mörk metall.  

Väskan består av ett större fack och ett ytterfack, där ytterfacket är speciellt tillverkat för dina diabetestillbehör vilket gör det smidigt att komma åt det man behöver.  

Det stora facket är dessutom isolerat så att insulinet kan hållas kallt, om man använder något att kyla med.  

Axelbanden på ryggsäcken är dessutom justerbara.  

Det finns dessutom ett mindre fack på baksidan av ryggsäcken, som är speciellt tillverkat för mobil eller korthållare.  Eftersom det är facket är mot ryggen minskar man risken för ficktjuvar.  

Måtten för ryggsäcken är 25 x 24 x 15 cm 

Diabetic Designed har också andra väskor speciellt utvecklade för diabetes – Här

Tvättråd 

Myabetic Brandy Diabetesryggsäck Kopparröd går att torka av men inte att tvätta i tvättmaskin.  

Myabetic Brandy Diabetesryggsäck Kopparröd varför namnet?   

Myabetic Brandy Diabetesryggsäck Brandy har fått namnet efter ägaren Kyrras vän Brandy Barnes som grundade organisationen DiabetesSisters som är en organisation i USA där man försöker få kvinnor med diabetes att lära känna varandra. Hon har dessutom skrivit boken A Women’s Guide to Diabetes: A Path to Wellness. Hon är en stor förebild för hur man lever ett bra och ”vanligt” liv med diabetes.  

Om Myabetic  

Myabetic startades av en ung kvinna vid namnet Kyrra Richards. Hon arbetade som professionell dansare, koreograf och modell när hon fick diagnosen diabetes typ 1 år 2008.  

Kyrra Richards tyckte att livet som diabetiker var tufft då livet fylldes av ömmande fingrar, kolhydratsräkning, insulininjektioner, konstanta resor till apoteket och möten med läkare. Men inte nog med det förväntades hon som diabetiker att bära med sig de viktiga diabetessakerna varje dag. Hon ogillade att sjukdomen diabetes skulle förstöra den livsstil hon hade innan diagnosen.  

Kyrra Richards ansåg att diabetes hade blivit en del av hennes identitet och ville göra en förändring. En förändring där sjukdomen inte skulle bli något som var opersonlig.  

Hon grundade Myabetic för att göra en total makeover över livet som diabetiker. Kyrra ville bidra med sin konstnärliga passion för att ge hanteringen av diabetesen ett nytt och fräsch utseende.  

Myabetic tillåter mig att skapa produkter för individer som inspirerar mig.” Myabetic Brandy Diabetesryggsäck Kopparröd är ett sådant exempel.  

Kyrra Richards menar på att tillsammans kommer vi med diabetes kunna sätta nya trender.  

Mer information

Vikt 0.8 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Myabetic Brandy Diabetesryggsäck Kopparröd”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…