Myabetic Tina Diabetes Handväska Mörkröd

899,00 kr

Myabetic Tina är en supersnygg tidlös handväska, speciellt utformad för passa diabetestillbehör. Väskan kan bäras över axeln eller i handledsrem. Väskan är en vidareutveckling av den mycket populära Myabetic Marie Handväska, med bättre lås på väskans utsida.

Myabetic Tina rymmer det mesta du behöver till din diabetes och det du behöver i vardagen.

I lager

Beskrivning

Myabetic Tina Diabetes Handväska är en supersnygg tidlös handväska, speciellt utformad för diabetestillbehör. Väskan kan bäras över axeln eller i handledsrem. Myabetic Tina Diabetes Handväska är en vidareutveckling av den mycket populära Myabetic Marie Diabetes Handväska.

Den är tillverkad av veganskt läder med snygga metallbeslag av hög kvalitet. Inredningen består av många fack, både för diabetes och livet i största allmänhet, och ett skräpfack som kan plockas loss.

Myabetic Tina Diabetes Handväska har utanpåliggande fack som stängs med metall-lås, till skillnad från Myabetic Marie där facken på utsidan är mer öppna. Väskan passar lika bra på dagen eller kvällen.

Funktioner:

Högkvalitativt material

Kombinerad plånbok och diabetesväska

Axelrem och handledsrem ingår.

Huvudfacket innehåller en ficka med kardborre som rymmer nästan alla blodsockermätare på marknaden med mått på max 12,7 x 7,6 cm (rymmer Omnipod PDM och Dexcom-mätare)

Huvudfacket består av en dragkedja och tre inre elastiska slingor som är utformade för att passa din unika kombination av nödvändigheter – en glukosmätare, en lanceringsenhet, testremsor, lansettnålar, insulinpennor, sprutor, infusionssats, nålar, och spritservetter

Myabetics avtagbara avfallspåse finns med så att du enkelt kan stoppa undan använda testremsor och annat skräp.

Främre utanpåliggande facket är anpassat för dina vardagliga nödvändigheter – komplett med fickor för ditt ID, kreditkort och pengar.

Förvara gärna din telefon (iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy, etc.) eller CGM-mottagaren i facket på baksidan av väskan.

Vi har också andra väskor speciellt utvecklade för diabetes – Här

Specifikationer

Ca 17,7 x 11,4 x 7,6 cm

Tvättråd:

Myabetic Tina Väska går att torka av men inte att tvätta i tvättmaskin

Myabetic Tina väska varför namnet?

Myabetic Tina är uppkallad efter Christina Roth, grundare och vd för College Diabetes Network. Tina fick typ 1 diabetes vid 14 års ålder och har blivit en förespråkare för unga vuxna med diabetes i USA. Hennes ideella engagemang har vuxit från en förening på college till ett stort nätverk med syfte att hjälpa unga med typ 1 diabetes att ta kontroll över sin diabetes och leva det liv de vill.

Om Myabetic:

Myabetic startades av en ung kvinna vid namnet Kyrra Richards. Hon arbetade som professionell dansare, koreograf och modell när hon fick diagnosen diabetes typ 1 år 2008.

Kyrra Richards tyckte att livet som diabetiker var tufft då livet fylldes av ömmande fingrar, kolhydratsräkning, insulininjektioner, konstanta resor till apoteket och möten med läkare. Men inte nog med det förväntades hon som diabetiker att bära med sig de viktiga diabetessakerna varje dag. Hon ogillade att sjukdomen diabetes skulle förstöra den livsstil hon hade innan diagnosen.

Kyrra Richards ansåg att diabetes hade blivit en del av hennes identitet och ville göra en förändring. En förändring där sjukdomen inte skulle bli något som var opersonlig.

Hon grundade Myabetic för att göra en total makeover över livet som diabetiker. Kyrra ville bidra med sin konstnärliga passion för att ge hanteringen av diabetesen ett nytt och fräsch utseende.

”Myabetic tillåter mig att skapa produkter för individer som inspirerar mig.” Myabetic Tina handväska är ett sådant exempel.

Kyrra Richards menar på att tillsammans kommer vi med diabetes kunna sätta nya trender.

Mer information

Vikt 0.55 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Myabetic Tina Diabetes Handväska Mörkröd”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *