Myabetic Cherise Diabetes Handväska – Rosa

1 299,00 kr

Myabetic Cherise Diabetes Handväska är en är en supercool och snygg axelremsväska i veganskt läder, speciellt utvecklad för din diabetes. I den här lyxiga väskan får du plats med allt till din diabetes; insulinpennor, blodsockermätare med tillbehör, Omnipod pdm, druvsocker och vad du kan behöva. Dessutom fungerar den som en supercool handväska för det du annars har i handväskan.

Köp den här snygga väskan till dig själv – eller varför inte ge bort i present?

Väskan är fraktfri!

I lager

Artikelnr: 6103 Kategorier: , ,

Beskrivning

Myabetic Cherise Handväska är en supercool och snygg axelremsväska. I den här lyxiga och rymliga väskan kan du enkelt organisera dina diabetessaker samt dina vardagliga saker så du får bra överblick. Dess unika design gör det möjligt att testa blodsockret nästan var som helst.

Funktioner:

Lyx, premium material
Justerbar axelrem
Fack för vardagliga nödvändigheter (plånbok, solglasögon, nycklar, telefon mm)
Ficka som rymmer alla blodsockermätare som är mindre än 9,5 x 10,1 cm. Fickan rymmer även omnipod PDM och Dexcom-mottagare.
Ficka för sprutor, spritservett, lansett, nålar, infusionssats, druvsocker etc.
5 elastiska öglor för lansetter , testremsor, insulinpennor och ampuller

Myabetics avtagbara avfallspåse finns med så att du enkelt kan stoppa undan använda testremsor och annat skräp.

Telefonficka (passar till iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy, etc. eller CGM-mottagare)

Vi har också andra väskor speciellt utvecklade för diabetes – Här

Storlek Myabetic Cherise Specifikationer:


Ca 24 x 23 x 7,5 cm

Tvättråd:

Myabetic Cherise går att torka av men inte att tvätta i tvättmaskin

Myabetic Cherise Handväska varför namnet? 

Myabetic Cherise Handväska har har fått sitt namn efter Cherise Shockley (@sweetercherise), som är grundaren av Diabetes Social Media Advocacy #DSMA. DSMA hjälper människor som drabbats av diabetes och att ansluta dem till varandra för att kunna ge stöd och utbildning. Cherise kämpar för att inspirera och hjälpa diabetiker och för att alla diabetiker ska hålla ihop och stärka varandra.

Här kan du läsa mer om Cherise Chockley 

Om Myabetic:

Myabetic startades av en ung kvinna vid namnet Kyrra Richards. Hon arbetade som professionell dansare, koreograf och modell när hon fick diagnosen diabetes typ 1 år 2008.

Kyrra Richards tyckte att livet som diabetiker var tufft då livet fylldes av ömmande fingrar, kolhydratsräkning, insulininjektioner, konstanta resor till apoteket och möten med läkare. Men inte nog med det förväntades hon som diabetiker att bära med sig de viktiga diabetessakerna varje dag. Hon ogillade att sjukdomen diabetes skulle förstöra den livsstil hon hade innan diagnosen.

Kyrra Richards ansåg att diabetes hade blivit en del av hennes identitet och ville göra en förändring. En förändring där sjukdomen inte skulle bli något som var opersonlig.

Hon grundade Myabetic för att göra en total makeover över livet som diabetiker. Kyrra ville bidra med sin konstnärliga passion för att ge hanteringen av diabetesen ett nytt och fräsch utseende.

”Myabetic tillåter mig att skapa produkter för individer som inspirerar mig.” Myabetic Cherise handväska är ett sådant exempel.

Kyrra Richards menar på att tillsammans kommer vi med diabetes kunna sätta nya trender.

Mer information

Vikt 0.7 kg