Myabetic Marie Diabetes Handväska – Blå

799,00 kr

Myabetic Marie är en snygg och stilren handväska i veganskt läder, som är speciellt utvecklad för dig med diabetes. I mittenfacket finns plats för 2 insulinpennor, blodsockermätare och tillbehör, druvsocker, omnipod pdm eller annat du kan behöva. Det finns två ytterfickor, en som passar mobil även av större modell och i det andra finns plats för kort och blixtlås-ficka.

Snygga axelband med lyxiga metallkedjor ingår – eller använd handledsremmen som ingår.

Myabetic Marie är den absolut mest populära väskan från Myabetic, en klassiker.

Väskan är fraktfri!

I lager

Artikelnr: 6060 Kategorier: ,

Beskrivning

Myabetic Marie Diabetes Handväska – Blå är en snygg och stilren handväska i veganskt läder, som är speciellt utvecklad för dig med diabetes. I mittenfacket finns plats för 2 insulinpennor, blodsockermätare och tillbehör, druvsocker, omnipod pdm eller annat du kan behöva. Det finns två ytterfickor, en som passar mobil även av större modell och i det andra finns plats för kort och blixtlås-ficka.

Snygga axelband med lyxiga metallkedjor ingår – eller använd handledsremmen som ingår.

Myabetic Marie är den absolut mest populära väskan från Myabetic, en klassiker.

Väskan är fraktfri!

 

Funktioner Myabetic Marie Diabetes Handväska – Blå:

Högkvalitativt material
Kombinerad plånbok och diabetesväska

Inkluderar valfri axelrem

Huvudfacket innehåller en ficka med kardborre som rymmer nästan alla blodsockermätare på marknaden med mått på max 12,7 x 7,6 cm (rymmer Omnipod PDM och Dexcom-mätare)

Huvudfacket består av en dragkedja och tre inre elastiska slingor som är utformade för att passa din unika kombination av nödvändigheter – en glukosmätare, en lanceringsenhet, testremsor, lansettnålar, insulinpennor, sprutor, infusionssats, nålar, och spritservetter

Myabetics avtagbara avfallspåse finns med så att du enkelt kan stoppa undan använda testremsor och annat skräp.

Främre kuvertfack är anpassat för dina vardagliga nödvändigheter – komplett med fickor för ditt ID, kreditkort och pengar

Förvara din telefon (iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy, etc.) eller CGM-mottagaren i bakfickan av väskan för att göra det komplett!

Vi har också andra väskor speciellt utvecklade för diabetes – Här

Storlek Specifikationer:

Ca 17,7 x 11,4 x 7,6 cm

Tvättråd:

Myabetic Marie Väska går att torka av men inte att tvätta i tvättmaskin

Myabetic Marie väska varför namnet?

Myabetic Marie Diabetes Handväska – Blå är uppkallad efter Marie Smith, en omtyckt vän och inspiration till Myabetics grundare. Marie var en utbildad dietist och en dedikerad supporter inom diabetesvård i både USA och England. Marie är Myabetics hyllning till hennes skönhet.

Om Myabetic:

Myabetic startades av en ung kvinna vid namnet Kyrra Richards. Hon arbetade som professionell dansare, koreograf och modell när hon fick diagnosen diabetes typ 1 år 2008.

Kyrra Richards tyckte att livet som diabetiker var tufft då livet fylldes av ömmande fingrar, kolhydratsräkning, insulininjektioner, konstanta resor till apoteket och möten med läkare. Men inte nog med det förväntades hon som diabetiker att bära med sig de viktiga diabetessakerna varje dag. Hon ogillade att sjukdomen diabetes skulle förstöra den livsstil hon hade innan diagnosen.

Kyrra Richards ansåg att diabetes hade blivit en del av hennes identitet och ville göra en förändring. En förändring där sjukdomen inte skulle bli något som var opersonlig.

Hon grundade Myabetic för att göra en total makeover över livet som diabetiker. Kyrra ville bidra med sin konstnärliga passion för att ge hanteringen av diabetesen ett nytt och fräsch utseende.

”Myabetic tillåter mig att skapa produkter för individer som inspirerar mig.” Myabetic Marie handväska är ett sådant exempel.

Kyrra Richards menar på att tillsammans kommer vi med diabetes kunna sätta nya trender.

Mer information

Vikt 0.147 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Myabetic Marie Diabetes Handväska – Blå”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *