Druvsocker LIFT Apelsin fd Glucotabs – 5-pack

129,00 kr

Tycker du att druvsocker är väl sött? Då kan Druvsocker GlucoTabs / LIFT Apelsin passa perfekt. Druvsockret levereras i praktiska plaströr som skyddar druvsockret mot fukt och slag.

LIFT druvsockertabletter är en av de största på marknaden, och varje tablett innehåller 3,7 gram kolhydrat. Druvsockret är mjukt att tugga och mjölar inte i munnen.

Varje rör innehåller 10 tabletter motsvarande 40 gram och förpackningen innehåller 5 rör.

Nästa gång du handlar kan du välja om du vill köpa fler rör eller fylla på från refill-burk, finns i 3 respektive 6-pack.

Köp Druvsocker LIFT fd GlucoTabs Prova På paketet när du vill testa vilka av de 4 supergoda smakerna av LIFT druvsocker du gillar bäst.

I lager

Artikelnr: 2427 Kategorier: ,

Beskrivning

Druvsocker LIFT Apelsin fd Glucotabs har en tydlig apelsinsmak utan att smaka för sött. Tabletterna är en av marknadens största, avseende kolhydratsinnehåll. Varje tablett innehåller 3,7 gram kolhydrat. Druvsockret är mjukt och lätt att tugga och det blir ingen mjölig känsla i munnen.

I förpackningen med Druvsocker LIFT Apelsin fd Glucotabs finns 10 st druvsockertabletter, praktiskt förpackade i ett plaströr med 10 tabletter i varje. Här får du 5 rör samtidigt, så att du kan välja att fylla på från refill-förpackningen nästa gång du handlar.

Druvsockret innehåller varken gluten eller laktos och passar vegetarianer och även veganer. Glucotabs innehåller inte heller koffein eller andra onödiga tillsatser.

Glucotabs finns i fyra olika smaker: Blåbär, Hallon, Citron-Lime och Apelsin. Alla smakerna finns i plaströr och i refill-förpackning.

Vi rekommenderar druvsocker som Glucotabs Citron-Lime vid insulinkänning, eller det flytande GLUKOGEL. Genom att bara äta druvsocker minskar risken för rekyler väsentligt. Det går lätt att dosera druvsocker. I vår druvsockerdoserare kan du få reda på din rekommendera dos, utifrån din vikt. Tänk på att insulinkänningen blir olika beroende på om du får den på snabbinsulin eller långsamverkande insulin, och att den även beror på hur mycket insulin du har i kroppen. Din rekommenderade dos kan vara mindre om du får känning på det långtidsverkande insulinet. Och har du mycket snabbinsulin i kroppen kan du behöva mer eller till och med mycket mer druvsocker.

Druvsocker har ett GI-värde på ca 140 och är det snabbaste sättet vi vet, att höja blodsockret.

Glucotabs byter namn till Lift och vi har rea på allt druvsocker som fortfarande heter Glucotabs! Det är bara förpackningen som skiljer, samma innehåll som tidigare.

Innehållsförteckning Glucotabs Apelsin – Glucotabs Sverige

Dextros (93%), maltodextrin (från majs, innehåller inget gluten), magnesiumsalter från fettsyror, naturliga och naturidentiska smakämnen, citronsyra, vegetabiliskt fett (palmkärnolja  från hållbara källor), emulgeringsmedel.

Näringsinnehåll Glucotabs Apelsin – Glucotabs Sverige

Glucotabs Per 100 gm Per 4 gm tablett
Energi 1562 kJ / 368 kcal 63 kJ / 15 kcal
Protein <0.01g <0.001g
Kolhydrat 90g 3.7g
varav sockerarter 85g 3.4g
Fett 1g 0.04g
Andel mättat fett 1g 0.04g
Fibrer 0g 0g
Salt 0g 0g

 

Förpackningsinformation:

Plaströren är återvinningsbara. Plaströren är tillverkade av polypropylen och locken av polyeten.

Mer information

Vikt 0.3 kg