Druvsocker LIFT Hallon fd Glucotabs – 5-pack

129,00 kr

Det här supergoda druvsockret har mild hallonsmak som både är söt och syrlig samtidigt. Druvsockret levereras i praktiska plaströr som skyddar druvsockret mot fukt och slag.

LIFT druvsockertabletter är en av de största på marknaden, och varje tablett innehåller 3,7 gram kolhydrat. Druvsockret är mjukt att tugga och mjölar inte i munnen.

Varje rör innehåller 10 tabletter motsvarande 40 gram och förpackningen innehåller 5 rör.

Nästa gång du handlar kan du välja om du vill köpa fler rör eller fylla på från refill-burk, finns i 3 respektive 6-pack.

Köp Druvsocker LIFT fd GlucoTabs Prova På paketet när du vill testa vilka av de 4 supergoda smakerna av LIFT druvsocker du gillar bäst.

I lager

Artikelnr: 2426 Kategorier: ,

Beskrivning

Druvsocker LIFT Hallon fd GlucoTabs är ett druvsocker med smak av hallon. Druvsocker LIFT Hallon fd GlucoTabs är förpackade i plaströr med 10 st druvsockertabletter i vardera röret, den här produkten innehåller 5 plaströr i samma smak.

Druvsocker LIFT Hallon fd GlucoTabs smakar verkligen som hallon, tabletterna har en mild smak av hallon som både är syrlig och söt på en gång, jättegod smak. Tabletterna är större jämfört med annat druvsocker, de väger 4 gram styck. Själva druvsockret går lätt att tugga och det blir ingen mjölig känsla i munnen.

Glucotabs innehåller varken gluten eller laktos och passar vegetarianer och även veganer. Glucotabs innehåller inte heller koffein eller andra onödiga tillsatser.

Druvsocker LIFT fd GlucoTabs finns i fyra olika smaker: Glucotabs Bluberry (eller blåbär), Druvsocker LIFT Hallon fd GlucoTabs, Glucotabs Citron-Lime och Glucotabs Apelsin. Alla smakerna finns i plaströr och några i refill-förpackning.

Vi rekommenderar druvsocker som Gluco tabs Hallon vid insulinkänning, eller det flytande druvsockret GlucoGel.

Genom att bara äta druvsocker minskar risken för rekyler väsentligt. Det går lätt att dosera druvsocker. Tänk på att insulinkänningen blir olika beroende på om du får den på snabbinsulin eller långsamverkande insulin, och att den även beror på hur mycket insulin du har i kroppen. Din rekommenderade dos kan vara mindre om du får känning på det långtidsverkande insulinet. Och har du mycket snabbinsulin i kroppen kan du behöva mer druvsocker.

Druvsocker har ett GI-värde på ca 140 och är det snabbaste sättet vi vet, att höja blodsockret.

Innehållsförteckning Druvsocker LIFT Hallon fd GlucoTabs

Dextros (93%), maltodextrin (från majs, innehåller inget gluten), magnesiumsalter från fettsyror, naturliga och naturidentiska smakämnen, citronsyra, vegetabiliskt fett (palmkärnolja  från hållbara källor), emulgeringsmedel.

Näringsinnehåll Druvsocker LIFT Hallon fd GlucoTabs

Glucotabs Per 100 gm Per 4 gm tablet
Energi 1562 kJ / 368 kcal 63 kJ / 15 kcal
Protein <0.01g <0.001g
Kolhydrat 90g 3.7g
varav sockerarter 85g 3.4g
Fett 1g 0.04g
Andel mättat fett 1g 0.04g
Fibrer 0g 0g
Salt 0g 0g

 

Förpackningsinformation:

Plaströren är återvinningsbara. Plaströren är tillverkade av polypropylen och locken av polyeten.

Mer information

Vikt 0.3 kg

Du gillar kanske också…