GlucoJuice Bär – 12-pack

249,00 kr

Nu har GlucoJuice bytt namn till LIFT, exakt samma innehåll som tidigare men nytt namn och ny förpackning.

GlucoJuice / LIFT Bär – en supergod druvsocker-shot!

Ett helt nytt sätt att snabbt höja blodsockret, den lilla flaskan innehåller exakt 15 gram kolhydrat, är lätt att ha med och går inte sönder i första taget.  Finns i två jättegoda smaker, Bär och Citron-Lime. Den här förpackningen innehåller 12 st GlucoJuice Bär.

GlucoJuice Bär har en jättegod lite godisliknande smak av bär.

I lager

Artikelnr: 2422 Kategorier: , ,

Beskrivning

Gluco Juice är ett helt nytt sätt att höja blodsockret, som passar jättebra vid diabetes. Den bästa jämförelsen är med en shot, fast innehållet är druvsocker. Den 60 milliliter lilla flaskan innehåller exakt 15 gram kolhydrater.

Flaskan är mycket tålig och går inte sönder i första taget. GlucoJuice behöver inte heller förvaras kallt.

Drycken är verkligen god och finns i två smaker, Bär och Citron-Lime. Den här förpackningen innehåller 12 st flaskor GlucoJuice Bär.

Gluco Juice är ett perfekt sätt att höja blodsockret, om du har diabetes och får insulinkänning. Men även ett bra sätt att höja blodsockret innan eller under träning, om du inte behöver så stort tillskott då.

Vill du prova smaken och hur det fungerar, köp 1 flaska! Vi tror däremot du kommer gilla GlucoJuice och har tagit fram ett mycket förmånligt pris på 12-pack.

Gluco Juice innehåller varken gluten, laktos eller koffein och passar vegetarianer och även veganer, drycken har inte heller testats på djur.

Vi rekommenderar GlucoJuice, druvsocker eller flytande socker, vid insulinkänning. Genom att bara äta druvsocker minskar risken för rekyler väsentligt. Det går lätt att dosera druvsocker. I vår druvsockerdoserare kan du få reda på din rekommendera dos, utifrån din vikt. Tänk på att insulinkänningen blir olika beroende på om du får den på snabbinsulin eller långsamverkande insulin, och att den även beror på hur mycket insulin du har i kroppen. Din rekommenderade dos kan vara mindre om du får känning på det långtidsverkande insulinet. Och har du mycket snabbinsulin i kroppen kan du behöva mer druvsocker.

Förpackningsinformation:

Flaskan och locket är återvinningsbara.

Hållbarhet:

Innehållets hållbarhet redovisas på flaskan, normal hållbarhet är ca 1,5 år från det att produkten tillverkats.

Innehållsförteckning Gluco Juice

Vatten, glukosmonohydrat (25 %), citronsyra (E330), naturliga smakämnen, konserveringsmedel E211 & E202.

 

Näringsinnehåll Gluco Juice

 

 Näringsinnehåll Per 100ml Per 60ml flaska
Energi 397 kJ / 95 kcal 238 kJ / 57 kcal
Protein 0g 0g
Kolhydrater 25.4g 15.2g
Varav socker 25.4g 15.2g
Fett 0g 0.0g
Varav mättat fett 0g 0.0g
Fiber 0g 0g
Natrium Spår Spår

 

 

Mer information

Vikt 1.020 kg