Druvsocker Prova-på paketet

129,00 kr

Vilket av vårt SUPERGODA druvsocker passar dig bäst?

Druvsocker är det absolut snabbaste sättet att höja blodsockret, det är enkelt att dosera och risken för rekyler är liten. Hos Diabetic Designed har vi massor av gott druvsocker i olika smaker, former och förpackningar. I Druvsocker prova-på paketet ingår ett urval av våra bästsäljare, så att du kan hitta din favorit. Under beskrivningen ser du exakt vad som ingår.

I lager

Beskrivning

I Druvsocker prova-på paketet ingår ett urval av våra bästsäljare av druvsocker. Druvsocker Prova-På paketet är ett bra sätt att testa flera olika sorters druvsocker samtidigt, till ett förmånligt pris. Många av våra sorter av druvsocker kanske du inte ens känner till, kanske hittar du en ny favorit?

Det allra bästa för oss med diabetes är att äta druvsocker vid lågt blodsocker. Druvsocker är det snabbaste sättet att höja blodsockret och risken för rekyler är liten. Hos Diabetic Designed har vi ett mycket stort sortiment av gott druvsocker i olika smaker och former. I Druvsocker prova-på paketet ingår ett urval av våra bästsäljare, så att du kan hitta din favorit.

Druvsocker Prova-på paketet är ett förmånligt paket, som innehåller ett urval av vårt druvsocker-sortiment.

Testa gärna vår druvsocker-doserare för att hitta din rekommenderade dos; vid insulinkänning.

https://diabeticdesigned.se/diabetestips/druvsockerdoseraren/

Innehåll Druvsocker Prova-på paketet

1 st flytande druvsocker GlucoJuice, flaska motsvarande 15 gram socker. Finns både i smaken Bär och smak Citron-Lime, både som 1-pack och till förmånligt pris i 12-pack. Medföljer i antingen smaken Bär eller Citron-Lime.
GlucoJuice Bär

1 st av vardera av Glucotabs Druvsocker, rör tabletter motsvarande 3,7 gram socker. GlucoTabs finns både i rör med 10 tabletter och som refill med 50 tabletter.
Druvsocker GlucoTabs Blåbär
Druvsocker GlucoTabs Citron-Lime

1 st av vardera av Fruitpower Druvsocker, påse med singelpackat druvsocker, innehåll 100 gram druvsocker / påse (33% större förpackning från och med maj 2019). Våra påsar finns att köpa i olika varianter av flerpack, till förmånligt pris, och som 1-pack.
FruitPower Druvsocker Cool mix – singelpackade tabletter med smak av cola, grönt äpple, citron och hallon
FruitPower Druvsocker Sommardröm – singelpackade tabletter med smak av mild citron, mild jordgubb och mild blåbär

1 st av vardera av FruitPower Druvsocker stora rullar, varje tablett innehåller 2,1 gram socker. Rullarna finns både att köpa i 1-pack och flerpack.

Fruitpower druvsocker med smak av Jordgubb
Fruitpower druvsocker med smak av Grönt Äpple

Om någon av produkterna tillfälligt är slut kan det hända att vi ersätter med annan likvärdig produkt, det är dock mycket ovanligt.

Mer information

Vikt 0.5 kg

Recensioner

 1. Gullbritt Groth (verifierad ägare)

  Jätteglad att jag äntligen hittat detta

 2. Susanne Karlsson (verifierad ägare)

  Jag är lite nyfiken på eran godispaket. Köper lite i mina affärer men tycker det är dyrt med påsarna
  Adress
  torestorp nybacken
  52196 Falköping

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *