Druvsocker Prova-på paketet

249,00 kr

Vilket av vårt SUPERGODA druvsocker passar dig bäst?

Druvsocker är det absolut snabbaste sättet att höja blodsockret, det är enkelt att dosera och risken för rekyler är liten. Hos Diabetic Designed har vi massor av gott druvsocker i olika smaker, former och förpackningar. I Druvsocker prova-på paketet ingår ett urval av våra bästsäljare, så att du kan hitta din favorit. Under beskrivning ser du vad som ingår i det aktuella paketet.

I lager

Beskrivning

I Druvsocker prova-på paketet ingår ett urval av våra bästsäljare av druvsocker. Druvsocker Prova-På paketet är ett bra sätt att testa flera olika sorters druvsocker samtidigt, till ett förmånligt pris. Många av våra sorter av druvsocker kanske du inte ens känner till, kanske hittar du en ny favorit?

Det allra bästa för oss med diabetes är att äta druvsocker vid lågt blodsocker. Druvsocker är det snabbaste sättet att höja blodsockret och risken för rekyler är liten. Hos Diabetic Designed har vi ett mycket stort sortiment av gott druvsocker i olika smaker och former. I Druvsocker prova-på paketet ingår ett urval av våra bästsäljare, så att du kan hitta din favorit.

Druvsocker Prova-på paketet är ett bra sätt att testa vilket druvsocker du gillar bäst.

Testa gärna vår druvsocker-doserare för att hitta din rekommenderade dos; vid insulinkänning.

https://diabeticdesigned.se/diabetestips/druvsockerdoseraren/

Innehåll Druvsocker Prova-på paketet

Det kan hända att bilden på paketet inte alltid är uppdaterad med rätt smaker, antal produkter av de olika kategorierna stämmer dock alltid.

2 st flytande druvsocker GlucoShot. Varje flaska innehåller motsvarande 15 gram druvsocker. Finns både i smaken Bär och smak Citron-Lime, både som 12-pack och till förmånligt pris i 120-pack.

Vi tror inte det finns något snabbare sätt att få i sig 15 gram druvsocker! Och samtidigt är det gott! Här kan du läsa mer om detta druvsocker:
GlucoShot Bär
GlucoShot Citron-Lime

2 st LIFT Druvsocker, fd Glucotabs, rör tabletter motsvarande 3,7 gram socker. GlucoTabs finns både i rör med 10 tabletter och som refill med 50 tabletter. Dessa smaker finns med i detta paket:
Druvsocker LIFT Blåbär
Druvsocker LIFT Hallon

2 st Fruitpower Druvsocker påse med singelpackat druvsocker, innehåll 100 gram druvsocker. Dessa påsar finns att köpa i olika varianter av flerpack, till förmånligt pris. Dessa smaker finns med i detta paket:
FruitPower Druvsocker Sommardröm – singelpackade tabletter med smak av mild citron, mild jordgubb och mild blåbär
FruitPower Druvsocker Coolmix – singelpackade tabletter med smak av  körsbär, svarta vinbär, jordgubb och grönt äpple

2 st FruitPower Druvsocker rulle, varje rulle innehåller 40 gram i form av 17 druvsockertabletter. Varje tablett innehåller 2,1 gram druvsocker. Rullarna finns både att köpa i 5-pack och 15-pack.

Fruitpower druvsocker med smak av Cola
Fruitpower druvsocker med smak av Grönt Äpple

1 st tub GlucoGel druvsocker i gel-form.

Tuben innehåller 10 gram druvsocker och ingår i 3-pack GlucoGel druvsocker.

Flytande socker GlucoGel 3-pack

 

Om någon av produkterna tillfälligt är slut kan det hända att vi ersätter med annan likvärdig produkt, det är dock mycket ovanligt.

Mer information

Vikt 0.85 kg

Recensioner

 1. Gullbritt Groth (verifierad ägare)

  Jätteglad att jag äntligen hittat detta

 2. Susanne Karlsson (verifierad ägare)

  Jag är lite nyfiken på eran godispaket. Köper lite i mina affärer men tycker det är dyrt med påsarna
  Adress
  torestorp nybacken
  52196 Falköping

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *