Extend Bar Bär 15-pack

329,00 kr

Förväxla inte produkterna från Extend Nutrition med vanliga proteinbars eller viktminskningsprodukter!

Extend Bar Bär är en supergod och populär smak av Extend Bars. Den passar perfekt till mellanmål eller att ha med sig i reserv i väskan.

Blandade Bär har en god bärsmak som består av Tranbär, Blåbär och Fläder. Blandade Bär innehåller endast 1 gram socker och långsamma kolhydrater som frigörs under upp till 9 timmar.

Extend Nutrition Bars har effekt under lång tid, upp till 9 timmar nattetid och 6 timmar dagtid. Ett stabilare blodsocker är bra vid diabetes och vid träning. Eftersom energiinnehållet är lågt och produkterna ger mättnadskänsla, är det många som använder för att gå ner i vikt. Dessutom är det ett perfekt mellanmål under stressiga dagar.

Extend Nutrition innehåller den patenterade ingrediensen Nutra9 Blend ™. Forskning har visat att risken för nattliga insulinkänningar minskar med 75% med Extend Bar som kvällsmål. Produkten är utvecklad av den välkände amerikanska diabetesläkaren Francine Kaufman, som till och med varit ordförande i amerikanska diabetesförbundet (ADA) under en period.

Förpackningen innehåller 15 st bars á 40 gram styck.

Extend bars finns i 9 goda smaker eller som prova på paket.

I lager

Artikelnr: 7100 Kategorier: , Taggar: ,

Beskrivning

Supergoda Extend Bar Bär stabiliserar blodsockret i upp till 9 timmar. Ett stabilare blodsocker är bra vid diabetes, vid träning och även vid viktnedgång (ger minskade hungerskänslor). Dessutom är det ett perfekt mellanmål under stressiga dagar.

  • Sötad med stevia
  • Lågt socker ( 1 g )
  • Låg fetthalt ( 3 g )
  • Hög proteinhalt ( 12 g )
  • Fiber ( 5 g )
  • Lågt Glykemiskt Index ( GI )
  • ( 0 g ) transfetter
  • Fri från kolesterol

Alla Extend produkter har lågt GI värde och kan hjälpa till att hålla ett jämnare blodsocker (minska toppar och dalar) i upp till 9 timmar. Extend fungerar bra vid långvarig träning, smakar gott och ger mättnadskänsla.

Extend Bar Bär innehåller den patenterade ingrediensen Nutra9 Blend ™. Forskning har visat att risken för nattliga insulinkänningar minskar med 75% med Extend Bar som kvällsmål.

Kliniska tester visar att Extend Nutrition ger en jämn och stabil energinivå i 6 timmar under dagen och 9 timmar på natten. Skillnaden mellan dag och natt beror på att kroppen metaboliserar snabbare under perioder av normal aktivitet jämfört med perioder av vila.

Extend Nutrition utvecklades av den välkände amerikanska diabetesläkaren Francine Kaufman. Francine var bekymrad över att små barn med typ 1 diabetes så ofta fick nattliga insulinkänningar och bestämde sig för att hitta något bot. Det blev till slut Extend Nutrition, som skyddas av 17 internationella patent.

Francine Kaufman är välkänd i USA, hon har varit tongivande när det gäller till vård av barn med typ 1 diabetes, hon har haft många tunga poster inom diabetesområdet i USA och var till och med ordförande för det amerikanska diabetesförbundet ADA (American Diabetes Association) under en period.

Extend bars finns i 9 goda smaker.

Extend Bar Bär vid diabetes

Vid intag av Extend Nutrition stabiliseras blodsockret under 6 timmar dagtid eller 9 timmar nattetid. Det motverkar framförallt insulinkänningar

Kliniska studier har visat att nattliga insulinkänningar minskade med 75 % vid intag av Extend Bar som kvällsmål jämfört med utan.

Behövs insulin vid intag av Extend Bar Bär ?

Eftersom kolhydraterna i produkterna frigörs ytterst långsamt ska man aldrig ta snabbinsulin då man äter Extend Nutrition. Det är individuellt om basinsulinet (eller basaldosen) tillfälligt kan behöva höjas.

Extend Bar Bär vid träning

Tanka din kropp med proteiner och lågglykemiska kolhydrater

Socker och höga nettokolhydrater i andra produkter kan påverka dig negativt. Våra lågglykemiska kolhydrater och höga proteininnehåll hjälper dig att maximera din kost och göra din träning effektivare.

Behåll energin under långa träningspass

Vår patenterade kombination av komplexa kolhydrater, protein och fett bryts ned successivt över tid, vilket hjälper dig att hålla dig i toppform under långa uthållighetspass.

Förbättra återhämtningen efter tuffa träningspass

Det är bevisat att våra långsamma kolhydrater hjälper dig att återhämta dig mer effektivt från träning genom att få ut maximalt av de kalorier du förbrukar.

Undvik träningsrelaterad låg blodsockernivå (Hypoglykemi)

Din kropp kräver mycket energi under träning, vilket ofta påverkar ditt blodsocker. Extend Nutrition ger långvarigt skydd mot låg blodsockernivå, (hypoglykemi) vilket lätt kan uppstå hos uthållighetsidrottare och personer med diabetes.

Extend Bar Bär vid viktnedgång

Extend Bar Bär kan hjälpa dig att uppfylla dina kostbehov samtidigt som du slipper att gå hungrig. I och med att blodsockret ligger stabilt minskar hungerskänslan, studier visar på ett reducerat kaloriintag på 21% till nästa måltid.

Innehållsförteckning Extend Bar Bär

Sojaproteinisolat, okokt majsstärkelse, maltitolsirap, okokt majsstärkelse, vegetabilisk glycerin, inulin (fiber), mjökproteinisolat, resistent maltodextrin (fiber), kakaosmör, solrosolja med tocopherol, risstärkelse, tranbär, naturliga smakämnen, socker, jordgubbar, blåbär, sojalecitin, citronsyra, dehydratiserad blåbärsjuice (blåbärsjuice, blåbärskoncentrat) salt, sucralose, (splenda), fläderbärsjuicekoncentrat.

Näringsvärde Extend Bar Bär

Näringsindex:              100g                   1bar

(40 g)

Energi (kcal                   375                     150

Fett, g                              7,5                      3

Mättat fett, mg           0                          0

Protein, g                       30                        12

Tot. kolhydrater, g     52,5                    21

Fiber, g                           12,5                    5

Socker, g                        2,5                      1

Sockeralkohol, g         10                        4

Natrium, mg                500                   200

Allergiinformation Extend Bar Bär

Innehåller mjölk och soja.

Tillverkad i samma fabrik där det hanteras ägg, gluten, nötter, jordnötter och andra frön.

Förpackning

Den här förpackningen innehåller 15 st bars á 42 gram styck.

Mer fakta Extend Bar Bär

https://extendbar.com/pages/our-science-story

https://en.wikipedia.org/wiki/Francine_Ratner_Kaufman

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.Extend Bar Bär

Fler vanliga frågor och svar här:

Extend produkter

Frågor och hjälp angående våra extend produkter.

← Frågor och svar

Mer information

Vikt 0.750 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Extend Bar Bär 15-pack”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *