Vill du hjälpa oss att testa nya produkter?

Både jag och min dotter med diabetes, testar våra produkter innan vi börjar sälja. Men ofta vill vi veta om andra får samma resultat som vi. Dessutom har vi har “bara” diabetes typ 1, för att förstå hur produkterna fungerar för andra typer av diabetes behöver vi alltid hjälp.

Du som har någon typ av diabetes, eller förstadiet till, kan anmäla dig.

Det här är ett unikt tillfälle att testa nya produkter, gratis eller nästan gratis. Du får prova något nytt som du förhoppningsvis gillar, du ser hur det funkar för dig. Samtidigt hjälper du oss och andra med diabetes med mer kunskap. Vi vill bara erbjuda de bästa produkterna, som verkligen fungerar!

Vårt första test kommer gälla supergoda Extend Bar, som är utvecklat för att stabilisera blodsockret. Extend-produkterna har utvecklats av den amerikanska diabetesläkaren Francine Kaufman som även varit ordförande i Amerikanska Diabetesförbundet (ADA, American Diabetes Association). Extend Bar har testats i USA flera gånger med mycket gott resultat. Men vi önskar ta reda på mer!

Anmälan är inte bindande och du bestämmer själv om du vill vara med i något test, eller inte.

Välkommen med din anmälan!

Marie Fahlin / Diabetic Designed

Testa nya produkter 2018

  • Vi kontaktar dig på E-post och frågar om du vill vara med, kontrollera därför extra noga att adressen blir rätt.
    Är ni fler i familjen som vill bli testare - fyll i ett nytt formulär för varje person.
  • Här kan du skriva om det är något speciellt du är intresserad av att testa.
  • Valfritt
  • Är det något du tycker vi borde veta, som vi inte frågat efter?
    Jag godkänner att Diabetic Designed lagrar dessa uppgifter om mig, i enlighet med GDPR - de nya reglerna om datalagring. Diabetic Designed lämnar aldrig ut mina uppgifter till annan part.