Druvsocker Bubbelmix 4-pack 100g

119,00 kr

Druvsocker Bubbelmix 4-pack, är ett supergott druvsocker som brusar i munnen när man tuggar. Finns i apelsin, hallon och grönt äpple, här i 4-pack.

OBS! Ny större storlek på påsen, 100 gram, gör att 4-pack innehåller mer druvsocker än de tidigare 5-packen. Fast till ett lägre pris.

I lager

Artikelnr: 2036 Kategorier: , ,

Beskrivning

Druvsocker Bubbelmix 4-pack innehåller 4 påsar med Druvsocker Bubbelmix. Druvsocker Bubbelmix är lite annorlunda än vårt övriga druvsocker, tabletternabubblar / brusar lite när man stoppar in de i munnen. Man ska tugga på tabletterna som vilket druvsocker som helst, de ska inte lösas upp i vatten.

Smakerna i Druvsocker Bubbelmix 4-pack är Brusande Hallon, Brusande Apelsin och Brusande Grönt Äpple. De smakar jättegott, det blir variation jämfört med vårt ordinarie sortiment. Druvsocker Bubbelmix är en favorit för många.

OBS! Man ska inte lösa upp tabletterna i vatten, det känns som de brusar när man stoppar in de i munnen.

Varje tablett är plastförpackad. Det är jättelätt att ta några tabletter och lägga i fickan, väskan eller vad du kan hitta på (strumpskaften är bra vid fotboll eller annan idrott..). Och tabletterna tål mycket innan de går sönder

Druvsocker Bubbelmix är ett snabbt druvsocker som är perfekt för att höja blodsockret vid diabetes. Druvsocker Bubbelmix har smak av Hallon, Apelsin och Grönt Äpple,

Druvsocker är det snabbaste sättet att höja blodsockret vi känner till. Druvsocker har ca 140 i GI-värde jämfört med vanligt socker (och vetemjöl) som ligger runt 100 i GI-värde.

Genom att äta druvsocker vid insulinkänningar minskar risken för rekyler, dvs högt blodsocker som ett svar på lågt blodsocker, framförallt genom att man äter lagom mängd druvsocker. Använd gärna vår Druvsockerdoserare för att hitta din rekommenderade dos: https://diabeticdesigned.se/diabetestips/druvsockerdoseraren/

Vårt druvsocker från Fruitpower är lätt att tugga och ger ingen mjölkänsla.

Påsen Bubbelmix innehåller 100 gram druvsocker eller ungefär 40 singelpackade druvsockertabletter.

Druvsocker kan förvaras i rumstemperatur.

Ingredienser druvsocker Bubbelmix 4-pack

Druvsocker (dextros) 89%, citronsyra (surhetsreglerande medel), fullhärdat vegetabiliskt fett (raps, kokos, palm), arom, magnesiumsalter av fettsyror (klumpförebyggande medel).

Näringsvärde druvsocker Bubbelmix

per 100 g per tabl
Energi 1564 kJ / 369 kcal 37 kJ / 8,8 kcal
Fett -varav mättat fett 0,9 g 0,9 g <0,1 g <0,1 g
Kolhydrater -varav sockerarter 89 g 89 g 2,1 g 2,1 g
Protein <0,1 g <0,1 g
Salt <0,01 g <0,01 g

 

Mer information

Vikt 0.47 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Druvsocker Bubbelmix 4-pack 100g”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *