Ångra ditt köp

Som kund i Sverige omfattas du av ångerrätten enligt Distanshandelslagen. Ångerrätten gäller under 14 dagar, det betyder att det är under denna period du behöver ta kontakt med Diabetic Designed och skicka tillbaka produkten för att ångerrätten ska gälla. Fyll i uppgifterna nedan för att utnyttja din ångerrätt.

Ångerrätten gäller inte livsmedel. Livsmedel omfattas av livsmedelslagstiftningen och får aldrig lämnas tillbaka. Det är av hygien- och säkerhetsskäl.

För att ångerrätten ska gälla måste produkten skickas tillbaka i originalförpackningen som ska vara i fint skick inklusive eventuell bruksanvisning. Timesulin och övriga produkter med batteri får endast returneras i obruten förpackning, och med oaktiverat batteri för att ångerrätten ska gälla. Det är för din och andras säkerhets skull.

Betala din faktura i tid även om du ångrat köpet. Du behöver alltid betala för frakten även om du ångrat köp. Vi krediterar dig för produkten som du vill ångra, efter det att den kommit i retur och vi godkänt produkten. Även om vi krediterar ett godkänt ångra köp så snabbt vi kan har vi enligt köpvillkoren max 30 dagar på oss.

OBS! Ange avsändare och ordernummer tydligt och skicka produkten som ska returneras till:

Diabetic Designed
c/o Edström Logistics
Mätarvägen 10
196 37 Kungsängen

OBS! Det är olika returadress för reklamation och ångra köp.

Du har ansvar för att produkten inte kommer bort eller skadas under returen. Om så skulle ske förlorar du ångerrätten, och behöver alltså betala för produkten. Vill du skicka paketet spårbart behöver du skicka företagspaket.

Du behöver betala för frakten till dig samt för returtransporten. Har du kommit upp i fraktfritt, tar vi ut en kostnad på 49 kr för frakten, för att täcka en del av våra kostnader för frakten till dig.

Vi krediterar dig så snart vi kan, senast 30 dagar efter det att Diabetic Designed mottagit felfri returnerad vara.

Undrar du över något kan du mejla oss på info@diabeticdesigned.se eller ringa 08 – 68 41 92 00.

 

Frio kylfodral för insulin pennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värmen
Köp nu!
Gluco shots Lift bär citron lime prova på
Bästsäljare
Gluco Shot
Gluco Shot är ett helt nytt snabbt sätt att höja blodsockret, som passar jättebra vid diabetes.
Köp nu!