Missade du att hämta ut ditt paket?

Förutsatt att du uppgett korrekta uppgifter till oss, som adress och mobilnummer i +46 format för sms-avisering, får du minst 2 påminnelser om ditt paket. Om du ändå missar att hämta ut ditt paket, som finns hos ditt postombud i 7 dagar, skickas ordern tillbaka till oss.

OBS! Det finns ingen ångerrätt på livsmedel. Enligt livmedelslagstiftningen får inte livsmedel lämnas i retur, det är av hygien- och säkerhetsskäl. Du är därmed ALLTID skyldig att betala för livsmedel du beställt, även om du missar att hämta ut paketet.

Vi skickar gärna ut ditt paket igen men tar då ut en avgift på 69 kr utöver beloppet på fakturan. Det är för att täcka en del av våra kostnader för samtliga frakter. Det får max ha gått 4 veckor sedan du gjorde din beställning för att vi ska skicka ut paketet på nytt.

Klicka här för att köpa ny frakt, så skickar vi ut ditt paket på nytt. Fyll även i formuläret nedan så vi kan koppla vilken beställning det gäller.

Väljer du att inte få ditt paket utskickat igen (och beställningen inte gäller livsmedel) tar vi ut en administrativ avgift på 69 kr, för att täcka en del av våra fraktkostnader samt hantera returen. Var din beställning fraktfri blir den totala administrationsavgiften 118 kr för att täcka en del av våra avgifter för frakten till dig och returfrakten till oss.

 

Frio kylfodral för insulinpennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värme
Köp nu!
DexiShot drickbart druvsocker cola lemonade
NYHET
DexiShot
DexiShot är vårt eget supersnabba och jättegoda drickbara druvsocker!
Köp nu!