Missade du att hämta ut ditt paket?

Förutsatt att du uppgett korrekta uppgifter till oss, som adress och mobilnummer i +46 format för sms-avisering, får du minst 2 påminnelser om ditt paket. Om du ändå missar att hämta ut ditt paket, som finns hos ditt postombud i 2 veckor, skickas ordern tillbaka till oss. Då detta händer har tiden för att ångra köpet gått ut och du är skyldig att betala för din order.

OBS! Det finns ingen ångerrätt på livsmedel. Enligt livmedelslagstiftningen får inte livsmedel lämnas i retur, det är av hygien- och säkerhetsskäl. Du är därmed ALLTID skyldig att betala för livsmedel du beställt, även om du missar att hämta ut paketet.

Vi skickar gärna ut ditt paket igen men tar då ut en avgift på 69 kr utöver beloppet på fakturan. Det är för att täcka en del av våra kostnader för samtliga frakter. Det får max ha gått 4 veckor sedan du gjorde din beställning för att vi ska skicka ut paketet på nytt.

Klicka här för att köpa ny frakt, så skickar vi ut ditt paket på nytt. Fyll även i formuläret nedan så vi kan koppla vilken beställning det gäller.

Väljer du att inte få ditt paket utskickat igen (och beställningen inte gäller livsmedel) tar vi ut en administrativ avgift på 69 kr, för att täcka en del av våra fraktkostnader samt hantera returen. Var din beställning fraktfri blir den totala administrationsavgiften 99 kr för att täcka en del av våra avgifter för frakten till dig och returfrakten till oss.

Frio kylfodral för insulin pennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värmen
Köp nu!
Gluco shots Lift bär citron lime prova på
Bästsäljare
Gluco Shot
Gluco Shot är ett helt nytt snabbt sätt att höja blodsockret, som passar jättebra vid diabetes.
Köp nu!