Diabeteskalaset

Vår hyllning till alla barn med diabetes!

Diabetic Designed har instiftat Diabeteskalaset, ett roligt kalas för barn med diabetes och deras familjer. På samma gång som barn och föräldrar får ett roligt kalas samtidigt samlar vi in pengar till diabetesforskning, genom Barndiabetesfonden. Hela överskottet av kalaset går till Barndiabetesfonden. Vårt mest uppskattade inslag i programmet har varit när programledaren och grafiska formgivaren Karin Mannerstål har pysslat med barnen. Karin är känd från TV-programmet Äntligen hemma och har själv en son med diabetes. Läs gärna vår intervju med Karin Mannerstål här! Genom Diabeteskalaset vill vi ge barn med diabetes ett roligt kalas. Vi vet hur mycket extra jobb det är att ha diabetes, faktiskt oavsett om man är barn eller vuxen. Vi vill även ge syskon till barn med diabetes ett tillfälle att träffas, och inte minst - er föräldrar. <3 Vi äter ett gott och specialkomponerat mellanmål, som passar bra för oss med diabetes.Vi lämnar över pengarna till Barndiabetesfonden. Vi har fiskdamm! Här finns mer info om Diabeteskalaset 2017: https://diabeticdesigned.se/diabeteskalaset/diabeteskalaset-2017/ Varmt välkommen önskar Marie Fahlin - Diabetes typ 1 sedan 1986 och mamma till dotter med diabetes sedan 2008 Här hittar du vår 2-minutersfilm från Diabeteskalaset 2015! Här hittar du vår 2-minuters-film från Diabeteskalaset 2014!

Specialpris på övernattning på Scandic Alvik

Scandic Alvik har även rabatterat priset på övernattning för Diabeteskalaset. Våra priser är dubbelrum (890 kr/natt), dubbelrum med 1 extra säng (990 kr/natt) och familjerum för 2 vuxna och 2 barn (1190 kr) hos Scandic Alvik, frukost ingår i priset. Mejla meeting.alvik@scandichotels.com eller ring 08-517 661 14 (enklast måndag-fredag) och uppge Diabeteskalaset så får du specialpriset. Stort tack för det Scandic Alvik! Här hittar du affischer om Diabeteskalaset! Diabeteskalaset affish

Diabeteskalaset tävling 2015

Diabeteskalasets tävling är nu avslutad. Här hittarna ni vinnarna! Första pris är biljetter till Diabeteskalaset och övernattning på Scandic Hotell för hela familjen! Andra pris är 300 kr i presentkort hos Diabetic Designed och Tredje pris är 100 kr i presentkort hos Diabetic Designed.

Förberedda för diabeteskalaset

Ni som är barn är våra superhjältar! Ni tar många sprutor eller sköter pumpen, många blodprov, och lär er decimaltal när ni är riktigt små! Och samtidigt gör ni allt som alla andra barn gör! Diabeteskalaset är vår hyllning er barn som har diabetes. Ni förtjänar ett riktigt roligt kalas! Vi samlar samtidigt in pengar till Barndiabetesfonden. Barndiabetesfonden bidrar årligen till forskning kring diabetes typ 1, ofta kallad barndiabetes.
Frio kylfodral för insulinpennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värme
Köp nu!
DexiShot drickbart druvsocker cola lemonade
NYHET
DexiShot
DexiShot är vårt eget supersnabba och jättegoda drickbara druvsocker!
Köp nu!