Diabeteskalaset 2017

Dags för Diabeteskalaset 2017!

Diabetic Designeds hyllning till alla barn med diabetes och deras familjer. Och vårt stora bidrag till diabetesforskning under 2017.

Intresseanmälan Diabeteskalaset 2017

Anmäl ditt intresse här, så får du mer information om Diabeteskalaset 2017. Om biljettsläpp, programmet, tävlingar. Och kanske ditt barn vill medverka i barnpjäsen "Fredericks viktiga upptäckt"?

Förra kalaset var slutsålt långt i förväg.

Genom Diabeteskalaset vill vi ge barn med diabetes och deras familjer ett roligt kalas och ett tillfälle att träffa andra i samma situation. Vi vet hur mycket extra jobb det innebär att ha barn med diabetes, hur jobbigt det är för den som har diabetes, hur mycket hela familjen påverkas och hur jobbigt det kan vara för syskon utan diabetes.

Liksom tidigare år kommer Karin Mannerstål och pysslar med barnen. Karin är en superduktig, jättetrevlig grafisk formgivare, designer och programledare i TV-programmet Äntligen hemma. Karin har även en son med diabetes. På förra kalaset hjälpte Karin alla barn att göra medaljer. Alla som har diabetes borde få en medalj! Tusen tack och varmt välkommen Karin!

Diabeteskalaset 2017 blir minst lika kul som förra kalaset. Nytt för i år är att barnpjäsen “Fredericks viktiga upptäckt” har premiär på kalaset. Pjäsen berättar om insulinets upptäckt på ett roligt och komiskt sätt. Vi kommer söka efter barn med diabetes och deras syskon, för att medverka i pjäsen. Vill ditt barn vara med? Du får mer info om du anmäler ditt intresse för Diabeteskalaset.

Vi äter ett gott och specialkomponerat mellanmål, som passar bra för oss med diabetes. Samtidigt har ni föräldrar möjlighet att prata med varandra.

Vi avslutar med fiskdamm för alla barn!

Hela överskottet från Diabeteskalaset 2017 går till Barndiabetesfonden!

Liksom tidigare år kommer det finnas möjlighet att övernatta till specialpris hos Scandic Alvik.

Preliminära tider Diabeteskalaset 2017

Diabeteskalaset 2017 äger rum lördagen den 11 november på Scandic Alvik i Stockholm. Detta är bokat.

Preliminära tider är: 13:30 – 16:30. Dessa kan ändras något.

Preliminärt program Diabeteskalaset 2017

  1. Välkomna – Marie
  2. Överraskning om vi har tur 😉
  3. Pyssel med Karin Mannerstål
  4. Mellis med föräldraprat
  5. Pjäsen ”Fredericks viktiga upptäckt”
  6. Avslutning /Check till Barndiabetesfonden
  7. Fiskdamm

” title=”