Gratis teaterläger för barn med diabetes! - Diabetic Designed

Gratis teaterläger för barn med diabetes!

Äntligen kan jag stolt presentera vår regissör – Micke Jonsson, som kommer leda teaterprojektet om insulinet upptäckt.  Micke är en erfaren teater- och dramapedagog med över 20 års erfarenhet från Kulturskolan som dessutom jobbat med cirkus. Han har även erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med särskilda behov och har själv en synskada. Stort tack Micke för att du tar dig an det här superviktiga projektet!

Diabetic Designed erbjuder barn med diabetes möjlighet att gratis delta på teaterläger i slutet av höstlovet. I tre dagar arbetar vi fram en pjäs om diabetes och så blir det lek, bus och lite cirkus.  Helgen därefter spelas pjäsen upp på Diabeteskalaset, lördag den 11 november.

Teaterlägret äger rum fredag 3/11 – söndag den 5/11, i Årsta, Stockholm, preliminära tider 10-17. Alla deltagare tar själva ta med sig lunch, mellanmål och annat de kan behöva.

Jag, som har diabetes typ 1 själv samt en dotter med typ 1, kommer att vara med under repetitionerna, och det kommer även finnas andra personer med diabeteserfarenhet närvarande. Du väljer själv om du lämnar ditt barn hos oss, eller om du vill stanna.

Vill du stanna i närheten finns även ett mysigt café i lokalerna.

Vill ditt barn spela, anmäl intresse här. Eller känner du något annat barn med diabetes – tipsa dem om erbjudandet.

Intresseanmälan Teaterläger

Vill ditt barn delta i teaterläger 3-5/11 med uppspelning den 11/11?nnUnder ledning av en erfaren teater- och dramapedagog erbjuds barn med diabetes, i ålder 7 år och uppåt, möjlighet att delta i lägret som äger rum i slutet av höstlovet. Preliminära tider är 10-17. Pjäsen spelas upp på Diabeteskalaset lördagen den 11 november.

Anmälan är inte bindande, vi tror att vi kan ge plats för alla som vill spela – inom rimliga gränser. Sista anmälningsdag är torsdag den 26 oktober. Därefter meddelar vi plats och tid för de som deltagande och eventuella återbud om det behövs.

Inga förkunskaper krävs men barn som kommer ifråga måste ha diabetes. Lämplig ålder på barnen är från 7 år och uppåt.

Projektet kommer gå att följa i sociala medier.

Jag hoppas vi möts på teaterlägret!

Marie Fahlin – grundare till Diabetic Designed