Vill du bli vår nya fotomodell och ge diabetes ett ansikte?

Gillar du att synas på bild och att visa upp din diabetes? Gillar du Diabetic Designed och våra produkter? Tycker du som vi - att diabetes ska bli enklare och lite gladare? Då är det dig vi letar efter! 

Nu har du chansen att bli en av våra fotomodeller. Rätt person eller personer får möjlighet att synas i Diabetic Designeds kanaler och ge diabetes ett ansikte samtidigt som du visar upp Diabetic Designeds produkter. 

ge diabetes ett ansikte 

Diabetes syns inte på utsidan och kan drabba vem som helst. Typ 1 diabetes är den vanligaste obotliga sjukdom som drabbar barn idag och faktiskt får lika många vuxna diagnos. Typ 2 diabetes drabbar oftast vuxna personer.

En person med diabetes kan

  • se ut hur som helst
  • ha vilken ålder som helst
  • bo var som helst
  • ha vilket jobb som helst
  • ha vilka intressen som helst

Vi vill bli bättre på att ge diabetes ett ansikte, eller rättare sagt flera, som speglar hela diabetes-communityn!  

Vill du hjälpa oss?

Som tack får du information om viktiga diabeteshändelser (såväl Diabetic Designeds egna och annat inom diabetesområdet) före alla andra. Du kan få testa nya produkter och möjlighet att ge dina synpunkter innan de går att handla. Du kan även be om att få testa och visa Diabetic Designeds befintliga produkter. Inte minst - Du blir speciellt inbjuden gäst till Diabetic Designeds egna event.

Diabetic designed Freestyle libre stickers

Vi har inte testat detta tidigare och provar med be om foto på dig när du visar våra egendesignade stickers / klistermärken för Freestyle Libre. De passar Libre 1 och 2 men går även att använda som klistermärke t.ex. på Omnipod sensorn. Om du inte använder någon av dessa för din diabetes kanske du har något eget alternativ på hur du ska visa dem? Stickers får du gratis från oss. Barn under 18 år är välkomna med målsmans godkännande. Skickar du in ett bra foto kan du även få påfyllning av stickers.

Du väljer om du vill vara anonym eller om du vill att ditt namn ska framgå.

För att ansöka – fyll i formuläret nedan, så skickar vi ut stickers till dig.  

Hjälp oss att ge diabetes ett ansikte!

Varmt välkommen!

   

 

Frio kylfodral för insulin pennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värmen
Köp nu!
Gluco shots Lift bär citron lime prova på
Bästsäljare
Gluco Shot
Gluco Shot är ett helt nytt snabbt sätt att höja blodsockret, som passar jättebra vid diabetes.
Köp nu!