Att vara spontan kräver planering.. :-)

by Marie Fahlin

Och det är därför Diabetic Designed kom till, eller rättare sagt jag började sy fodral. För att alltid kunna ha med mig allt; både kort- och långtidsverkande insulin, blodsockermätare och massor av druvsocker eller annan reservmat. För jag vill inte behöva gå hem och ta långtidsverkande om mina kompisar vill gå på bio direkt efter jobbet. Eller om promenaden blir lite längre än man tänkt sig, eller man behöver springa efter bussen, jag har alltid med mig massor av druvsocker. Jag går aldrig utanför ytterdörren utan druvsocker, för det kan gå så fort att få lågt blodsocker – och jag vill aldrig hamna i koma eller i en situation jag inte klarar av själv. Det är nog mitt bästa diabetestips – aldrig ett steg utan mycket druvsocker.. Och som nummer två, ta med allt till diabetesen. 🙂