Så här började det...

by Marie Fahlin

Hej!

Jag brukar inte göra så många inlägg själv men känner att det är dags. Jag fick diabetes (typ 1) när jag var 20 år och min yngsta dotter Amanda fick det när hon var 8. Jag tyckte det var jättejobbigt när jag fick diabetes och det tog nästan ett år innan jag kunde skratta på riktigt. Eller för den delen vara säker på att inte börja gråta. Men jag fortsatte leva som innan och bestämde mig tidigt för att göra det bästa av situationen. Att inte låta diabetes hindra mig. Tycker faktiskt att jag hållit det löftet till mig. Jag började sy små väskor för att få med mig allt till min diabetes, så att jag fortfarande kunde vara spontan.

Men det kändes väldigt tungt när Amanda också fick diabetes. Hon var drygt 8 år och hennes fotbollslag hade precis vunnit sin första cup. Amanda fick en av de finaste väskorna någonsin. Välanvänd som ni kan se på bilden. På Astrid Lindgrens sjukhus tyckte de väskan var jättebra och undrade varför det inte gick att köpa sådana? Det här blev starten på Diabetic Designed!

Marie Fahlin diabetesAmandasEtui

Diabeteskramar till er alla från Marie – som är otroligt nervös över att skriva så här personligt när det kan läsas av så många…