Wellion Gold - Flytande druvsocker

by Marie Fahlin

Vi har gått över till att sälja GlucoGel och GlucoJuice som hindrar lågt blodsocker.
De är supergoda och jätte effektiva.

Här hittar du dem:
https://diabeticdesigned.se/produkt-kategori/druvsocker/flytande-socker/

GlucoJuice BERRY_WEBB_FORMAT Flytande socker GlucoGel 3-pack


Flytande druvsocker

Jättegott flytande socker med vaniljsmak. Varje tub innehåller 36 gram kolhydrat, är gjord i tålig plast och går att återförsluta.
Sockrets största fördel är att det går att få i sig vid riktigt lågt blodsocker, när man inte kan tugga. Alla borde ha minst en tub hemma i reserv!
Ska man simma, vara ute på sjön, segla jolle eller vindsurfa är det också perfekt, det är ingen risk att det blir förstört. Tuben flyter till och med om man skulle tappa den i vattnet!

Wellion Gold

Det finns en skala som ska underlätta dosering. Den minsta gradering 12 g kolhydrat motsvarar drygt 5 tabletter Fruit Power (eller 4 tabletter Dextro).
Det går naturligtvis också att använda istället för druvsocker också, men personligen tycker jag det är svårare att dosera och faktiskt inte lika snabb som druvsockret från Fruit Power.
Vid riktigt lågt blodsocker
Om någon fått riktigt lågt blodsocker, men fortfarande är kontaktbar prova med att försiktigt trycka in lite socker i mungipan. Om personen suger i sig sockret, fortsätt försiktigt att trycka in mer, lite i taget. Om ni inte får någon respons rekommenderar jag ambulans, eller möjligen en spruta Glucagon beroende på var ni är!
Det finns teorier om att sockret kan tas upp inaktivt om det läggs under läppen t.ex. men det vågar vi inte rekommendera.
Läs mer om Wellion Gold under Mer information