Pris till finaste affischen, nytt druvsocker och höst-tips - Nyhetsbrev 54

by Marie Fahlin

Hej och varmt välkomna till Diabetestips! Det här numret kommer hamna om att vi delar ut ett pris till finaste affischen för Diabeteskalaset, om den supergoda nyheten Mild Persika–Passionsfrukt, och ett tips i höstrusket. NYHET: Druvsocker Mild Persika-Passion frukt Det här har blivit en av mina nya favoritsmaker, den milda smaken av persika känns tydligt dock har jag själv lite svårare att tydligt känna passionsfruktsmak. Den är verkligen god! Än så länge har vi Mild Persika-Passionsfrukt i vårt specialsortiment. Mild Persika-Passionsfrukt går att köpa både som rullar i 1-pack och i 5-pack.

Diabeteskalaset – Pris till finaste affischen Årets diabeteskalas kommer vara upplagt mer för diskussioner, förhoppningsvis kommer både föräldrar och barn lära känna varandra lite grann. Vi kommer att placera er med barn i samma ålder ihop. Förutom att barnen får ett roligt kalas och får träffa andra med diabetes, bidrar ni till forskningen. Det gäller även syskon till barn med diabetes, redan nu är det många familjer med syskon som anmälda. Det är också jobbigt för syskon att kanske få stå tillbaka för det syskon som har diabetes. Alla har namnskyltar där det framgår vilken relation man har till diabetes. VI BEHÖVER ER HJÄLP ATT INFORMERA! Kan ni hjälpa till och sätta upp affischer om kalaset på era diabetesmottagningar? Det finns även en affisch som kan färgläggas. Vi blir jätteglada ifall ni färglägger, och fotar när ni satt upp den. Lägg upp på Diabetic Designed Facebook och tagga #diabeteskalaset. Vi ger ett presentkort på 300 kr till den finaste affischen, var med och rösta! Stort tack.

Här hittar ni biljetter: https://diabeticdesigned.se/produkt-kategori/biljetter-diabeteskalaset/

Här hittar ni affischerna: https://diabeticdesigned.se/diabeteskalaset/diabeteskalaset-affisch/

Tips i höstrusket

Nu när det börjar bli lite kallare är det mysigt med en kopp varm choklad. Det går jättebra att göra egen, med kakao och sötningsmedel. Men vår supergoda Cankao är ett lätt alternativ. Cankao består till 50 % av äkta kakao och är sötat med aspartam, kolhydraterna kommer i princip bara från mjölken. Det är svårt att hitta ett bättre pris på 3-pack Cankao.  Cancao höst Vi har också fått in en del tips på hur man kan baka med Cankao eller göra godsaker, stort tack! Har ni egna tips, svara på mejlet eller ladda upp direkt på Facebook. Tack för att ni läste! Ta hand om er och diabetesen, hälsar Marie