Swish hos Diabetic Designed

by Marie Fahlin

Nu kan du betala med Swish hos Diabetic Designed! Det är en efterlängtad nyhet som många har frågat efter. Visste du att vi svenskar helst betalar med Swish när vi handlar online? Swish är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att betala med hjälp av mobilen. Du behöver varken lämna ut kontouppgifter eller personnummer utan endast mobilnummer behövs. En nyligen genomförd undersökning visar att vi svenskar helst betalar med Swish när vi handlar på nätet. Vi är därför väldigt stolta och glada över även Diabetic Designed kan erbjuda det populäraste betalsättet. Naturligtvis går det fortfarande att betala med kort eller faktura för dig som hellre vill det.

Välkommen att Swisha hos Diabetic Designed, här besöker du vår butik: https://diabeticdesigned.se/

Betala med Swish hos Diabetic Designed

Fakta om Swish

Swish är en mobilapp som ger dig möjlighet att både skicka och ta emot pengar på ett snabbt, enkelt och säkert sätt. För att betala eller få betalt behöver du bara endast uppge ditt mobilnummer. Ska du betala något bekräftar du betalningen med mobilt bankID. Du behöver varken uppge kontouppgifter eller ditt personnummer. När du handlar online behöver du uppge namn och adress för att få dina varor skickade till dig. Det är enkelt att dela på notan efter restaurangbesök, samla in pengar till en gemensam present och skicka in pengar till en insamling. Då det är Diabetic Designed som står för den här texten vill vi bara tipsa om att det går enkelt att Swisha ditt stöd för diabetesforskning till Barndiabetesfonden: https://www.barndiabetesfonden.se/jag-vill-bidra/ eller Diabetesfonden: https://www.diabetes.se/ge-stod/gava/ Idag beräknar man att drygt sex miljoner svenskar använder tjänsten Swish.

Skaffa Swish

Det är lätt att ansluta sig till tjänsten som privatperson. Du behöver en smartphone, mobilt bank-ID på din telefon och så behöver din bank vara ansluten till tjänsten.

  • 1 Ladda ner Swish-appen, den finns där du hämtar appar på din mobil.
  • 2 Logga in på din internetbank eller mobilbank och koppla upp ditt bankkonto mot Swish. Hur du gör finns beskrivet hos din bank. Olika banker har olika villkor när det gäller kostnad och beloppsgränser, kontrollera vad som gäller för just din bank . Dessa banker, var i november 2019, anslutna till tjänsten: Danske Bank, Forex Bank, Handelsbanken, Ica-banken, Länsförsäkringar, Marginalen Bank, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Swedbank och Sparbankerna och Ålandsbanken. Läs mer om Swish här: https://www.swish.nu/privat
  • 3 Aktivera tjänsten Du behöver koppla ihop tjänsten med ditt mobilnummer för att det ska aktiveras.
  • 4 Börja Swisha

Svenskar vill helst betala med Swish online

Enligt en nyligen genomförd undersökning av Kantar Sifo, som genomförts på uppdrag av Getswish AB, är Swish nu det betalsätt som svenskar i åldrarna 18-40 föredrar att betala med på nätet. I början var det mer yngre personer som föredrog tjänsten, men populariteten även för "äldre" - om man nu kan kalla 40-åringar för det. För ett halvår sedan var tjänsten det mest populära betalsättet online för åldern 18-25 år. Diabetic Designed misstänker även att det är de här åldersgrupperna som handlar mest online. Swish hos Diabetic Designed nu Här finns hela undersökningen: https://www.getswish.se/news/svenskarna-foredrar-att-betala-med-swish-pa-natet/