Vinn din order - januari 2020

by Marie Fahlin
Nu har du har chansen, vinn din order eller rättare sagt få tillbaka kostnader för din beställning. Handla för minst 299 kr hos Diabetic Designed så har du chansen. Vinner du betalar vi tillbaka allt du betalt för din beställning. Tävlingen pågår till och med den 31 januari 2020.
Före den 17 januari 2020 tar vi kontakt med 10 st finalister på mejl. Varje finalist får frågan - Vad gillar du bäst med Diabetic Designed? Den som svarar bäst – och snabbt – vinner och tillkännages på Facebook samt i vårt nyhetsbrev Diabetestips. Hela beställningssumman betalas tillbaka till vinnaren efter tiden för ångerrätt gått ut. Betalar du med Swish kommer pengarna tillbaka direkt när vi gjort krediten. Betalar du med faktura eller kort tar det några dagar extra. Börja handla här: https://diabeticdesigned.se/
Vi genomförde den första tävlingen Vinn din order under mellandagsrean 2019. Många har hört av sig och velat att vi skulle göra om det. Vi gör därför om tävlingen under januari 2020, eller årets fattigaste månad. Är du beredd att svara snabbt och bra, om det är dig vi kontaktar? Lycka till!