Druvsocker Coolmix 4-pack 100g

119,00 kr

Druvsocker Coolmix i 4-pack!
Coolmix är vår populäraste påse med druvsocker. Kanske inte konstigt eftersom den innehåller de supergoda smakerna (coca) cola, grönt äpple, hallon och citron. Coolmix är en specialimporterad påse och du hittar den bara hos Diabetic Designed.

Varje tablett är plastförpackad. Det är jättelätt att ta några tabletter och lägga i fickan, väskan eller vad du kan hitta på (strumpskaften är bra vid fotboll eller annan idrott.). Och tabletterna tål mycket innan de går sönder…

Ny förpackningsstorlek med 100 gram druvsocker / påse. Lika mycket druvsocker i 4-pack som i tidigare 5-pack, fast billigare.

I lager

Artikelnr: 2010 Kategorier: , , Taggar: , , , ,

Beskrivning

Druvsocker Coolmix 4-pack innehåller våra mest populära smaker och druvsocker Coolmix är vår mest populära påse med druvsocker! Kanske inte konstigt eftersom den innehåller smakerna (coca) cola, grönt äpple, hallon och citron. Jättegod smak av cola, den smakar verkligen som cola-drycken eller isglassen med smak av cola. Colatabletterna är till och med lite bubbliga i smaken. Grönt äpple har en fräsch och god smak av grönt äpple. Hallon och citron är lite mer vanliga smaker, men riktigt goda de också.

Druvsocker Coolmix 4-pack är specialimporterad från Tyskland. I Tyskland säljer man druvsocker på annat sätt, och anser att den här påsen är mest till för barn, påsen heter Kindermix på tyska vilket ungefär betyder mix för barn. Det gör inte Diabetic Designed som gärna skulle haft en mindre barnslig förpackning. Det här är favoritsmaker för många vuxna också.

Varje tablett är plastförpackad. Det är jättelätt att ta några tabletter och lägga i fickan, väskan eller vad du kan hitta på (strumpskaften är bra vid fotboll eller annan idrott..). Och tabletterna tål mycket innan de går sönder…

Påsen Coolmix innehåller ca 30 singelpackade tabletter, motsvarande 75 gram druvsocker. 2,3 gram kolhydrater/tablett.

Nu finns Coolmix att köpa i 5-pack, du sparar pengar genom att köpa Druvsocker Coolmix 5-pack!

Finns endast att köpa hos Diabetic Designed.

Mer information

Vikt 0.5 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Druvsocker Coolmix 4-pack 100g”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *