Som kund i Sverige omfattas du av ångerrätten enligt Distanshandelslagen. Ångerrätten gäller under 14 dagar, det betyder att det är under denna period du behöver ta kontakt med Diabetic Designed och skicka tillbaka produkten för att ångerrätten ska gälla. Fyll i uppgifterna nedan för att utnyttja din ångerrätt.

Ångerrätten gäller inte livsmedel. Livsmedel omfattas av livsmedelslagstiftningen och får aldrig lämnas tillbaka. Det är av hygien- och säkerhetsskäl.

För att du ska få lämna tillbaka produkten ska den var helt oanvänd och skickas tillbaka i originalförpackningen. Eftersom produkterna ska användas för medicinsk utrustning och mediciner i accepteras inte någon användning av produkten.

OBS! Ange avsändare och ordernummer tydligt och skicka produkten som ska returneras till:


Diabetic Designed
c/o Edström Logistics
Mätarvägen 10
196 37 Kungsängen

OBS! Det är olika returadress för reklamation och ångra köp.

Du har ansvar för att produkten inte kommer bort eller skadas under returen. Om så skulle ske förlorar du ångerrätten, och behöver alltså betala för produkten. Vill du skicka paketet spårbart behöver du skicka företagspaket.

Du behöver betala för frakten till dig samt för returtransporten. Har du kommit upp i fraktfritt, tar vi ut en kostnad på 49 kr för frakten, för att täcka en del av våra kostnader för frakten till dig.

Vi krediterar dig så snart vi kan, senast 30 dagar efter det att Diabetic Designed mottagit felfri returnerad vara.

Undrar du över något kan du mejla oss på info@diabeticdesigned.se eller ringa 08 – 68 41 92 00.

Fyll i dina uppifter här om du vill ångra ditt köp

  • Ange för- och efternamn på den som beställt hos Diabetic Designed
  • Ange ditt kundnummer hos Diabetic Designed.
  • Datum du hämtade ut från Postombud eller om paketet hamnade direkt i brevlådan. Observera att du har maximalt 14 dagar, från det du hämtat ut din beställning, att ångra dig.
  • Namn och artikelnummer på varan du önskar lämna tillbaka.
  • Beskriv varför du vill lämna tillbaka varan.
  • Här fyller du i det datum du lämnar in paketet på posten.
  • Lämna det här fältet tomt.