Årets Diabetessjuksköterska / Årets Diabetesläkare 2016

Stort tack för alla nomineringar. Den som allra flest har nominerat och som vunnit är Diabetessjuksköterska och heter Monica Palm-Burge. Monica arbetar på Barndiabetesmottagningen vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde. Enligt Monicas patienter är hon ”Världens bästa Diabetessjuksköterska”! ”Hon är kunnig, tar sig tid att lyssna och förklara tills alla förstått, kämpar för att barnen ska få bra hjälp i förskolan och skolan. Hon stöttar alltid barnen men kan säga ifrån om någon behöver ändra på något. Inte minst har Monica hjärtat på rätta stället och sprider glädje omkring sig.” Stort grattis Monica! Tusen tack till alla er som varit med och nominerat.

På Världsdiabetesdagen måndag den 14 november kl 11:00 delar vi ut Utmärkelsen 2016 års Diabetesläkare / Diabetessjuksköterska till Monica Palm-Burge, i Entrén till Skaraborgs Sjukhus i Skövde.

Barn- och vuxendiabetesavdelning uppmärksammade Världsdiabetesdagen gemensamt. Barndiabetesfonden från Skövde, Skaraborg, var på plats. Ett 30-tal personer hade samlats för att gratulera Monica, som fick utmärkelsen av Marie Fahlin, Diabetic Designed.


Diplom16ArsDiabetessjukskoterskaMonica2016_11_14SkaraborgsSjukhusSkovde BarndiabetesfondenGratulerar  2016-11-14 11.06.39  Monica2  MonicaPalmBurgeOchMarieFahlin

 

Om Årets Diabetesläkare / Diabetessjuksköterska

Vi med diabetes, eller föräldrar/anhöriga, är väldigt beroende av bra stöd från vården. Därför startade Diabetic Designed den här kampanjen, för att bidra till att våra duktiga vårdpersoner känner sig ännu mer uppskattade.

Diabetessjuksköterska i USA

Alla som nomineras får ett fint diplom. Den som fått flest nomineringar vinner. Årets Diabetesperson får, förutom äran, Diplom och Blommor på Världsdiabetesdagen den 14 november!

Frio kylfodral för insulinpennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värme
Köp nu!
DexiShot drickbart druvsocker cola lemonade
NYHET
DexiShot
DexiShot är vårt eget supersnabba och jättegoda drickbara druvsocker!
Köp nu!