Årets Diabetessjuksköterska / Årets Diabetesläkare 2023

Vi är så glada att kunna presentera vinnarna 2023:

Årets Diabetessjuksköterska 2023 är Åsa Jarl och Årets Diabetesläkare 2023 är Pontus Curman!

Åsa Jarl arbetar på Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning på Centralsjukhuset i Karlstad. Pontus Curman arbetar på Diabetes- och endokrinmottagningen på Ersta sjukhus i Stockholm. Stort grattis, ni är båda så värda utmärkelsen. 💙

Tusen tack till alla patienter och närstående till patienter som varit med och röstat, det har kommit in såå många fina motiveringar och vi är alldeles rörda över hur många fantastiska personer det finns inom diabetesvården i Sverige!

Vinnare årets diabetessjuksköterska och läkare 2023 Åsa Jarl Pontus Curman

Åsa Jarl, Marie Fahlin (Diabetic Designeds grundare) och Pontus Curman vid prisutdelningen på Scandic Grand central i Stockholm. Fotograf Hanna Malmqvist.

Här kan du se foton från prisutdelningen och efterföljande mingel!

Årets Diabetesläkare 2023 och Årets Diabetessjuksköterska 2023

Äntligen är det dags! Nu har du möjlighet att ge din diabetessjuksköterska och diabetesläkare den uppmärksamhet de förtjänar.

Vi med diabetes är så beroende av en bra vård. Ett bra läkar- eller sjuksköterskebesök kan rädda dagen och göra så att man orkar kämpa på. En bra kontakt, fungerande tips och några lugnande ord kan göra underverk. Detsamma gäller faktiskt för våra nära, speciellt föräldrar till barn med diabetes. Det finns så många inom vården som gör ett fantastiskt arbete varje dag. Det är dem vi på Diabetic Designed hoppas nå med din hjälp.

I Diabetic Designeds utmärkelse Årets Diabetessjuksköterska / Årets Diabetesläkare ger vi dig som patient och/eller närstående möjlighet att hylla vården.

Årets diabetessjuksköterska och årets diabetesläkare 2023

Rösta på din diabetesläkare och/eller diabetessjuksköterska och ge honom eller henne den uppmärksamhet de förtjänar! Berätta varför just han eller hon är så bra.

Alla som får minst 1 röst får diplom skickat per post. Även om den du röstar på inte vinner hjälper du alltså till att visa din uppskattning.

Resten är enkelt, de som fått flest röster vinner utmärkelserna.

Nu är röstningen avslutad, tack för alla fina nomineringar. Vinnarna presenteras på Världsdiabetesdagen 14 november 2023. 

Håll utkik i nyhetsbrevet Diabetestips och i sociala medier. 

Vinnarna presenteras på plats i Stockholm på Världsdiabetesdagen 14 november 2023. Förutom äran får vinnarna personliga diplom, med de fina motiveringarna som skickats in, och så klart en vacker bukett blommor.

Röstningen pågår under oktober 2023. Du får rösta på flera personer, men tänk på att det bara är du som är patient och/eller närstående (t.ex. förälder) till en patient som får rösta. Ditt namn visas aldrig utåt. Senast den 31 oktober 2023 måste vi ha din röst.

Hjälp oss hylla vården, rösta på din diabetesläkare och din diabetessjuksköterska. Tack så mycket!

Om Årets Diabetesläkare / Diabetessjuksköterska

Vi med diabetes, eller föräldrar/anhöriga, är väldigt beroende av bra stöd från vården. Därför startade Diabetic Designed den här kampanjen, för att bidra till att våra duktiga vårdpersoner känner sig ännu mer uppskattade.

Diabetessjuksköterska i USA

Alla som nomineras får ett fint diplom. Den som fått flest nomineringar vinner. Årets Diabetesperson får, förutom äran, Diplom och Blommor på Världsdiabetesdagen den 14 november!

Frio kylfodral för insulinpennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värme
Köp nu!
DexiShot drickbart druvsocker cola lemonade
NYHET
DexiShot
DexiShot är vårt eget supersnabba och jättegoda drickbara druvsocker!
Köp nu!