Diabetes Hall of Fame

Diabetic Designed vill genom Diabetes Hall of Fame skapa ett internationellt forum som uppmärksammar kända personer med diabetes. Vi vet hur mycket extra jobb som sjukdomen innebär och vill skapa en fin utmärkelse för de som orkar göra det (inte lilla utan stora) extra. Samtidigt blir Diabetes Hall of Fame en inspiration för alla med diabetes och familjer, närstående och vänner.

Varför Diabetes Hall of Fame?

Vi vill skapa Diabetes Hall of Fame för att uppmärksamma kända personer med diabetes. Vi vet hur mycket extra jobb som diabetes innebär och vill skapa en fin utmärkelse, det ska vara en ära att bli invald. Kända personer som står för att de har diabetes är värda all uppskattning! När man lever med en kronisk sjukdom, som typ 1 diabetes, behövs positiv inspiration för att orka. Många med typ 2 diabetes har också sin sjukdom för resten av livet. Det är viktigt att se att andra med diabetes kan lyckas, trots svängande blodsocker och allt extra jobb som sjukdomen innebär. Både för oss som är drabbade, men även för våra familjer, vänner och bekanta. Och visst skulle det vara coolt om våra diabetessköterskor eller läkare i framtiden visar Diabetes Hall of Fame för sina patienter? För att visa att diabetes inte behöver begränsa!

Jury till Diabetes Hall of Fame

Diabetes Hall of Fames jury har den viktiga uppgiften att utse de personer som ska väljas in varje år. Juryn kommer vara ansiktet utåt. Vi behöver din hjälp med förslag på personer till Juryn. PS! Tänk på att även personer utanför Sverige kan ingå. DS.

Vem kan bli nominerad till Diabetes Hall of Fame?

Reglerna är lätta att komma ihåg, det finns bara två.
  • Den som nomineras måste ha diabetes.
Det spelar ingen roll om det är typ 1, typ 2, LADA, Moody eller någon annan typ, det viktiga är att personen har diabetes.
  • Den som nomineras måste vara känd för något annat än sin diabetes.

Det betyder man inte kan nomineras om man är diabetesbloggare eller någon annan typ av influenser inom diabetesområdet, uppfinnare av diabetesprodukter, diabetesforskare, diabetesföretagare eller liknande.

Diabetes Hall of Fame har inget att göra med hur den nominerade tar hand om sin diabetes, även om vi naturligtvis önskar alla så bra koll som möjligt.

Vårt mål - ett årligt internationellt event

När vi är klara ska ska ungefär 5-10 personer väljas in varje år i Diabetes Hall of Fame. Målet är att göra detta under ett årligt internationellt event i Stockholm. Diabetes Hall of Fame är ett registrerat varumärke i såväl Europa som i USA.


Frio kylfodral för insulinpennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värme
Köp nu!
DexiShot drickbart druvsocker cola lemonade
NYHET
DexiShot
DexiShot är vårt eget supersnabba och jättegoda drickbara druvsocker!
Köp nu!