Diabetesguiden

Välkomna!

Är du nybliven diabetiker eller kanske som oss haft diabetes väldigt länge och nu letar nya förbättrade diabetes saker som gör det enklare och roligare att leva med diabetes?
Då har du kommit helt rätt. Här i Diabetesguiden går vi igenom precis vad vi med diabetes behöver och varför. Hoppas du hittar vad du saknat.

Diabetes fodral

Våra egna diabetes fodral gör det väldigt mycket enklare att komma ihåg och ha med sig all sin diabetesutrustning. De är inte bara snygga, de rymmer allt vi behöver ha med oss.

Det får plats: 2 insulinpennor, blodsockermätare, druvsocker och vår diabetesdagbok. Fodralet är tillverkat av kvalitetstyg, det är lätt, smidigt och tvättbart. Fodralet passar de flesta blodsockermätare, både små och stora.
Diabetesväska insida
Vi har fodralen i färgerna Svart, Röd, Rosa, Grön, Blå och Orange. Här har du toppsäljarna

Kunskap om diabetes

Vår diabetes blir så mycket enklare att förstå och hantera med rätt kunskap. Vi behöver alla hjälp att lista ut hur vår diabetes fungerar, och de här böckerna är en riktigt bra vetenskaplig hjälp. Hanås bok rankas högst idag och är en perfekt uppslagsbok medan Elin och Astrids är mer praktisk kunskap.

Det behöver inte vara svårt att få ett bra socker, och denna kunskap hjälper verkligen många och används på sjukhusen i Sverige.
Dessa böckerna ligger under kategorin diabetes fakta. Vill du ge dig själv eller en släkting ett bättre socker och ljusare framtid rekommenderas dessa mycket!

Druvsocker

Något av det viktigaste vi med diabetes kan ha med oss är druvsocker. Får vi för lågt blodsocker är det akut att vi äter något. Druvsocker är de snabbaste och bästa i detta fallet för att stoppa hypoglykemin och stabilisera blodsockret.
Många får lågt blodsocker flera gånger i veckan och tröttnar lätt ifall man bara har en typ av socker. Därför har vi tagit in alla de godaste sorterna och har ett brett sortiment. Vilken är din favorit?

Druvsocker kategorier

Vi har väldigt mycket gott druvsocker. Vill du ha hjälp så visar vi toppsäljarna här.

Kylfodral

Har du någongång märkt att du fått högt socker utan att veta varför? Då kanske har ditt insulin legat för varmt. På semestern eller på sommaren brukar vi många gånger glömma att ta med oss våra kylfodral.

Insulin får varken frysa eller bli för varmt. Därför är det perfekt att ha det i våra kylfodral under speciellt varma tider.

Att tänka på

  • Har du pump eller insulinpennor
  • Hur många insulinpennor behöver kylas
Vi har kylfodral till alla olika sorter, i många snygga färger! Hur fungerar kylfodralen - Vi har gjort en perfekt guide.

Toppsäljare: Kylfodral för insulinpennor

Små ( 2 pennor )

Stora ( upp till 8 pennor )

Kylfodral för pump


Frio kylfodral för insulin pennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värmen
Köp nu!
Gluco shots Lift bär citron lime prova på
Bästsäljare
Gluco Shot
Gluco Shot är ett helt nytt snabbt sätt att höja blodsockret, som passar jättebra vid diabetes.
Köp nu!