Diabeteskalaset Tävling Resultat

Diabeteskalaset Tävling Resultat

Tävlingen är avgjord! Stort tack för alla fantastiska bidrag som kommit in. Juryn hade ett svårt arbete, med att utse 1:a, 2:a och 3:e pris. Vi kommer därför att ha några hedersomnämnanden också. Här köper du biljetter till Diabeteskalaset!

Diabeteskalaset Tävling 1:a pris

Familjebiljett till Diabeteskalaset och övernattning på Scandic Alvik går tillDiabeteskalasetJPG_S2 Tindra Lövstrand för bidraget: Att ta spruta med nål är mer än vad många tål. Ett diabeteskalas med fika gör att vi ser att det är många som är lika. Nu vill vi ha kalas med mycket skratt, kanske få en ny vän att dela denna skatt. Juryns motivering: Juryn tycker att ditt bidrag på ett bra och lite roligt sätt beskriver hur det är att ha diabetes, och att man ändå kan skratta och få vänner. Vi hälsar Tindra med familj varmt välkomna till kalaset!

Diabeteskalaset Tävling 2:a pris

Presentkort 300 kr hos Diabetic Designed går tillFörberedda för kalas Urban Greijer för bidraget: När tankar om socker tar upp all tid Räkna kolhydrater, får ingen frid Känna då och då att allt är knas Det är då man behöver ett Diabeteskalas. Juryns motivering: Juryn tycker att ditt bidrag på ett bra och lite roligt sätt beskriver hur det är att ha diabetes, och varför man behöver ett Diabeteskalas.

Diabeteskalaset Tävling 3:e pris

Presentkort 100 kr hos Diabetic Designed går till Allis Broadhall för bidraget: Vi ska få hyllas för allt som vi gör vara en av många och inte kännas oss utanför. Juryns motivering: Juryn tycker att ditt bidrag på ett bra och lite kaxigt sätt beskriver varför man behöver ett Diabeteskalas.

Diabeteskalaset Tävling Juryn bestod av:

Stefan Saager Righetti, General Manager Scandic Alvik Marie Fahlin, Diabetic Designed Erik Häggqvist, Diabetic Designed Diabetic Designed vill tacka Stefan extra mycket för att du tog tid och hjälpte oss att utse vinnarna! Här köper du biljetter till Diabeteskalaset! Vi kommer fylla på med Hedersomnämndanden inom kort.

Frio kylfodral för insulinpennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värme
Köp nu!
DexiShot drickbart druvsocker cola lemonade
NYHET
DexiShot
DexiShot är vårt eget supersnabba och jättegoda drickbara druvsocker!
Köp nu!