Missat att hämta ut din order?

Förutsatt att du uppgett korrekta uppgifter till oss, som adress och mobilnummer för sms-avisering, får du minst 2 påminnelser om ditt paket. Om du ändå missar att hämta ut ditt paket, som finns hos ditt postombud i 7 dagar, skickas ordern tillbaka till oss.

OBS! Det finns ingen ångerrätt på livsmedel. Enligt livmedelslagstiftningen får inte livsmedel lämnas i retur, det är av hygien- och säkerhetsskäl. Du är därmed ALLTID skyldig att betala för livsmedel du beställt, även om du missar att hämta ut paketet.

Vi skickar gärna ut ditt paket igen men behöver även ta ut en avgift på 49 kr utöver beloppet på fakturan. Det är för att kunna skicka ut paketet igen till dig, vi har även kostnader för returfrakten som lågt överstiger denna summa. Har du beställt annat än livsmedel och inte vill att vi skickar ordern på nytt tar vi ut 99 kronor i administrativ avgift. Det är för att täcka frakt, till dig och åter till oss, samt våra kostnader för att hantera lager. Din faktura ändras då till beloppet 99 kr oavsett beställningssumman.

Frio kylfodral för insulin pennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värmen
Köp nu!
Gluco shots Lift bär citron lime prova på
Bästsäljare
Gluco Shot
Gluco Shot är ett helt nytt snabbt sätt att höja blodsockret, som passar jättebra vid diabetes.
Köp nu!