Räkna och Vinn sockerfria produkter!

Tävla om våra fullproppade sockerfria paket!

Tävlingen är avslutad - Här är vinnarna!

Wow vad roligt att så många ville vara med och tävla om våra paket fullproppade med sockerfria produkter från Sukrin. Tusen tack för alla inskickade svar! Ett exklusivt erbjudande kommer skickas via mail till alla som varit med och tävlat! 💙

Vinnare:

MIKAEL H

”Att även jag äntligen får njuta av underbar chokladmousse till dessert (men jag berättar aldrig för de andra i familjen att den sockerfria sorten är godare, så får jag ha den i fred 😊).”
 
PERNILLA J

” Ett bra alternativ för mig som är diabetiker men också älskar det goda i livet. Med dessa produkter kan också jag njuta.”

MARIA H

” För oss med små barn med diabetes underlättar det ibland med sockerfria produkter för att barnet ska kunna leka och springa fritt och impulsivt utan alltför mycket aktivt insulin i kroppen som trycker ner blodsockret. Det är ju ofta man bjuder kompisar på fika och direkt efter vill barnen hoppa studsmatta, spela fotboll eller leka kull. Att då ha fikat direkt innan kan bli en stor utmaning med kroppen full med aktivt insulin. Då underlättar det otroligt med goda sockerfria produkter!!”

Stort grattis till er! Vinnarna kontaktas även personligen.

Tävla

Var med och tävla om 3 paket fullproppade med sockerfria produkter från vårt nya sockerfria sortiment! Det enda du behöver göra är att räkna antalet påsar med sockerfri chokladmousse som du ser i bilden och lämna ditt svar via formuläret lite längre ner.

Räkna påsar sockerfri chokladmousse sukrin

Upptäck vårt nya sockerfria sortiment

Visste du att vårt sockerfria sortiment innehåller riktigt goda färdiga produktmixer, som den supergoda chokladmoussen? Ingen kan gissa att den är sockerfri och knappast innehåller några några kalorier om du inte berättar.  

 Sukrin sockerfri chokladmousse

Dessutom har vi ett helt sortiment av riktigt goda sötningsmedel, baserade på naturliga sötningsmedel. Förutom bra sötningsmedel för bak finns sockerfritt florsocker, sockerfritt farinsocker och en lågkalori sirap med karamellsmak. Nu kan du i princip laga allt du använt socker till tidigare, sockerfritt.  

Allt kommer från norska SUKRIN som arbetat i åratal med att ta fram naturliga och goda sockerfria alternativ.  

sukrin sockerfria produkter

Sukrin sockerfria produkter

3 st vinnare får vårt Stora sockerfria paket. Ett paket fullproppat med alla våra nya sockerfria produkter från Sukrin. Paketet innehåller:

 • 3 påsar Sockerfri Chokladmousse SUKRIN
 • 1 påse Sockerfri Chokladdryck SUKRIN
 • 1 påse Sockerfri Chokladmix Kopp SUKRIN
 • 1 förpackning Sockerfri Kakmix SUKRIN
 • 1 förpackning Sockerfritt Farinsocker SUKRIN
 • 1 förpackning Sötningsmedel 1/1 SUKRIN
 • 1 förpackning Sockerfritt Florsocker SUKRIN
 • 1 flaska Lågkalori Caramel Syrup SUKRIN

Värde utan rabatt: 750 kr (Värde med rabatt: 737 kr)

Har du redan handlat någon av produkterna under juli eller augusti kan du istället välja få summan av dessa produkter återbetald.

  Tävlingen pågår 29/7 - 20/8 2023. Vinnare presenteras under vecka 34.

    
  Frio kylfodral för insulin pennor
  Bästsäljare
  FRIO kylfodral
  Håller ditt insulin svalt i värmen
  Köp nu!
  Gluco shots Lift bär citron lime prova på
  Bästsäljare
  Gluco Shot
  Gluco Shot är ett helt nytt snabbt sätt att höja blodsockret, som passar jättebra vid diabetes.
  Köp nu!