Våra diabetessidor

Välj din favoritsmak

Välj din favoritsmak och enkelt hitta allt relaterat ur vårt sortiment! Kolla här!

Diabetesrecept

Här samlar vi bra recept för oss med diabetes. Här hittar du recepten!

Resetips för diabetes

Jag har rest mycket med diabetes. Utomlands, i Sverige, långresor, kortare mer oplanerade resor, semesterresor, tjänsteresor och även jobbat utomlands. Här kommer mina bästa resetips!

Kylfodral bruksanvisning

Ta inte risken att insulinet blir förstört av värme, använd kylfodral istället. Så här lätt är det att använda FRIO Kylfodral och andra kylfodral som kyls med vatten. Här finns bruksanvisning med bilder!

Håll insulinpumpen sval!

Det går även bra att hålla insulinpumpen sval. Det specialutvecklade kylfodralet för pumpar innehåller även innerpåse som skyddar mot fukt. Så här lätt är det att använda kylfodralet - bruksanvisning med bilder!

Diabetes Hall of Fame

Visst saknas det positiva förebilder med diabetes? Och positiv inspiration kring diabetes? Hjälp oss att skapa Diabetes Hall of Fame, och visa hur många duktiga kändisar som har diabetes. Så att vi som har diabetes själva eller anhöriga eller vänner med diabetes kan bli inspirerade.

Druvsocker doseraren

Vet du hur många tabletter druvsocker du eller ditt barn rekommenderas vid lågt blodsocker? Använd vår druvsockerdoserare som ger antal tabletter för både Dextro och Fruit Power!

HbA1C omvandlaren

Visst är det krångligt med nya och gamla sättet att räkna ut HbA1C? Vi omvandlar dina gamla siffror till de nya, eller dina nya siffror till de gamla, klicka här!

BGAT - metod för att känna rätt blodsocker

Visste du att det finns en metod för att öva upp vår egen förmåga att känna rätt blodsocker? Den kallas BGAT och används i USA bland annat. Här hittar du mer information.
Frio kylfodral för insulinpennor
Bästsäljare
FRIO kylfodral
Håller ditt insulin svalt i värme
Köp nu!
DexiShot drickbart druvsocker cola lemonade
NYHET
DexiShot
DexiShot är vårt eget supersnabba och jättegoda drickbara druvsocker!
Köp nu!