Det var ungefär 165 gäster som intog Scandic Alvik lördagen den 3 september 2016 för att vara med på Diabetesgalan.

Temat för Diabetesgalan 2016 var Min Diabeteshistoria. Kvällen inleddes genom att Hemliga gästen avslöjades. Det var Peter Jihde som var vår hemliga gäst.

 

Programmet innan middagen innehåll intervju med mångsidiga sångerskan Molly Sandén och hemliga gästen, som visade sig vara Peter Jihde! Peter Jihde har genom åren stöttat oss och vår satsning på Diabetes Hall of Fame, dit han är nominerad. Programmet i detalj hittar du här: Galaprogrammet

Hela överskottet av Diabetesgalan gick till diabetesforskning genom Barndiabetesfonden. 46 877 kr lämnades över till Barndiabetesfondens Johnny Ludvigsson, lite senare på kvällen.

Sofia Karlsson vann biljetter och övernattning för 2 till Diabetesgalan. Här kan du läsa mer om Sofia och hennes förslag: https://diabeticdesigned.se/diabetesgalan-2016/diabetesgalan-2016-resultat-av-tavlingen/

Erik och jag, som driver Diabetic Designed, är supermotiverade att göra en bra gala. Jag är diabetiker sedan 1986 och diabetesmamma sedan 2008, Erik är diabetiker sedan 2009.

Stort tack till alla som kom, jag hoppas ni hade en kul och givande gala och att vi ses igen!
Marie Fahlin / Diabetic Designed

Diabetic Designed

Just nu kan du spara 103 kr på vårt superfina Sommarpaket, fyllda med massor av bra saker för oss med diabetes: https://diabeticdesigned.se/butik/diabetesdagbok/sommarpaketet-2016/

Sommarpaketet2016_6

Diabetic Designed drivs av mig, Marie Fahlin, och Erik Häggqvist, vi har båda typ 1 diabetes. Jag startade företaget kort efter min yngsta dotter också fått diabetes. Diabetic Designed säljer produkter för diabetes på nätet: diabetesväskor, dagböcker, druvsocker, kylfodral, Extend nutrition och mycket mer. Dessutom arrangerar Diabetic Designed event för både barn och vuxna med diabetes, med syfte att ge positiv inspiration och samla in pengar till diabetesforskning.

Välkomna att surfa runt lite hos oss, vill gärna tipsa om våra Diabetessidor med tips, recept och annat. Finns i menyn.

Så här ser Diabetesväskorna ut som jag utvecklat. Jag kan inte leva utan min väska, mitt sätt att kunna vara spontan, det är min dotter som visar.

Hälsningar Marie Fahlin / Diabetic Designed

https://diabeticdesigned.se/produkt-kategori/diabetesfodral/

AmandaGrönMönster2
Amanda1
AmandaSvart
AmandaGrå2